Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Wikusia_DM<3

ekso

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 10880
Login: Exovariusz
Nick oskarżonego: Wikusia_DM<3
Powód skargi: Łamanie regulaminu serwera 12. Zabrania się oszukiwania Graczy oraz Administracji.
Data zdarzenia: 26.03.2021
Dowody: 

Spoiler

DOWODY.PNG.f33c34d944cb274112bbe17d21fda332.PNG

Opis sytuacji: Podczas służby osoba oskarżona zrobiła reloga przy strefie DM, po czym kiedy już jechałem do aresztu postanowiła ona wejść na serwer, co spowodowało to, że poprosiłem supportera @Koseryk o teleportacje owego gracza do mnie, który przez cały czas - w obecności supportera wmawiał mi, że doznał Crasha MTA, początkowo chcieliśmy współpracować z supporterem, poprosiłem o dowody. Dostałem to: (https://imgur.com/a/wVR5Ktf) Poprosiłem wtedy o zrzut ekranu całego monitora wraz z datą i godzina, ale byłem zwodzony i grane było na czas. jak się później okazało była to kompletna strata czasu gdyż gracz od samego początku nas oszukiwał, wysyłając mi ten crash z datą określoną na 2019, do czego dalej nie chce sie przyznać.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @Wikusia_DM<3

Prosta odpowiedz, Z crashowało mi grę zrobiłem zdjęcie po czym przyciąłem, wysłałem na dowód, ale no kolega chciał datę akurat zdjecia daty nie miałem, bo zawsze przycinam od razu zdjęcia. 

Więc kolega uznał że dowód jest nie ważny, i mnie wsadził do więzienia. 

Nigdzie cię nie oszukałem. za to ty mi nie dałeś dowodu jaki chciałem czyli że się wylogowałem. Po proszę dowód od ciebie że się wylogowałem z gry. 

Chciałbym go zobaczyć. Ode mnie to wszystko. 

Po za tym nie rozumiem skargi, Wsadziłeś mnie do więzienia więc gdzie cię oszukałem czym ? No comment 

Jak pisałem wyżej po proszę o dowód ze sie wylogowałem z gry. 

Z mojego rozumowania wychodzi, ze crash jest z 2019, a ty dalej idziesz w zaparte.

obraz_2021-03-26_172505.png

Wprowadzałeś w błąd i mnie będącego na służbie i siedzącego obok Koseryka, jezeli data na screenie jest poprawa, to z zimną krwią oszukiwałes i kłamałeś nam w żywe oczy

Co do twojego wylogowania
1. Administracja może zobaczyć kiedy miałeś sesje gry
2. Ja nie muszę Ci podawać dowodów na to, ze TY się WYLOGOWAŁEŚ.

27 minut temu, Exovariusz napisał:

Z mojego rozumowania wychodzi, ze crash jest z 2019, a ty dalej idziesz w zaparte.

obraz_2021-03-26_172505.png

Wprowadzałeś w błąd i mnie będącego na służbie i siedzącego obok Koseryka, jezeli data na screenie jest poprawa, to z zimną krwią oszukiwałes i kłamałeś nam w żywe oczy

Co do twojego wylogowania
2. Ja nie muszę Ci podawać dowodów na to, ze TY się WYLOGOWAŁEŚ.

To niech sprawdzi, Wysłałem ci dowód. Ta data możliwe jest kiedy zainstalowałem mta. Nie wiem nie znam się na crushah gry.

Ty dalej mi nie dałeś dowodu że się WYLOGOWAŁEM. Ja dałem ci ss że dostałem Crusha Gry. Co widać na wyższym ss.

Jeśli nie musisz dawać mi dowody na to że się wylogowałem, To dlaczego ja musiałem ci wysyłać dowód że mi wywaliło grę? 

Ja ci wysłałem Ss, Ty mi nic nie dałeś. A przecież według ciebie "NIE MUSISZ MI DAWAĆ DOWODÓW ŻE SIĘ WYLOGOWAŁEM"

Chciałbym a by administracja mi to sprawdziła Dziękuje. 

A od ciebie chciałbym dowód że się wylogowałem.

Przecież masz pewnie dowód chciałbym ss od ciebie że pisze ze ten gracz wylogował się z gry lub coś takiego

A i PS nie rozumiem po co skarga jeśli odsiedziałem swoje 180 minut. Ode mnie to wszysstko 

[2021-03-26 13:54:45] [Output] : SAPD> Exovariusz: (moj wyjazd na areszt w momencie kiedy dowiedzielismy sie o lognięciu osoby)
[2021-03-26 13:56:51] [Output] : ✔ Supporter Koseryk przyjął twoje zgłoszenie!
[2021-03-26 13:57:48] [Output] : (97) Wikusia_DM<3: crasha gry dostałem to po 1 <- osoba w radiowozie

U mnie wyglądało że byłem na dm, kliknąłem alt tab po czym mi mta wywaliło. Pojechałem to więzienia 180 min. Ode mnie to wszystko. Widocznie chciałem dać ss że mnie z crashowało. Ale no pojechałem do tego więzienia 180 min odczekałem. 

Mogę otrzymać karę jaką mi na dasz. Sorry. Więcej tak nie będę tak robił, jak mi z crashuje bede robił Ss. z datą.  pełną. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.