Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Harry

Majsterio

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 22060
Login: Nizonekk
Nick oskarżonego: @Harry
Powód skargi:  Działanie na szkodę organizacji 
Data zdarzenia: 25.03.2021
Dowody: dam ssa na dole
Opis sytuacji: kolega porzucał rozwalil eurosa flasha clover boxvilla perka i coś jeszcze jak powiedziałem że jesteś zobowiązany do zapłaty co jest napisane w regulaminie kolega odparł ze nic nie zaplaci mam tylko ssa do box Villa w regulaminie jest napisane że to Lider czyli ja wimierzam karę. Kara do zapłaty za szkody oraz za sam czyn 5k jeśli wzamian zemsty pod moją nie obecność coś rozwali zrobię ssy i tu też dodam 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: na dc mu pisałem że do zobaczeniazobaczenia jutro na forum 

unknown-3.png

Niestety nie mam wszystkich logów bo liczyłem że kolega nie jest oszustem i odda te 1k co była na paczatku Z 2 pojazdy a tak to pamiętam 

390Flash + 60 tankowanie 

Euros 60 za naprawę 

Za naprawę w box 150 (użyłem na nim zestawu naprawkowego nie miałem. Zamiaru go pchać 

Clover 55 za naprawę 

Perek 40 

Podaje troszkę mniejsze ceny z powodu że nie mam zamiaru się o 10 zł kłócic 

+ mamy na dc napisane że za takie szkody płacimy dodatkowo na konto org i tam jest cennik samochód porzucony po za baza itp na bazie rozwalony itp itd ((Sorka za orto ale pisze z telefonu)) 

Screenshot_20210326_081723_com.discord.jpg

4 minuty temu, Sky napisał:

Potrzebujemy dowodów na potwierdzenie, ze gracz był ostatnim kierowcą tych pojazdów. Bez tego nic nie zdziałamy. To samo tyczy się dowodów z naprawy/tankowania. 

Nestety nie mam. Tylko boxvilla z powodu że ufam moim członka organzacji i wieże ze nie oszukują ale i tak mamy na dc że każdy musi oddać za  porzucenie pojazdu w  reg. Jest za porzuconien pojazdu po za baza 1500$ na org +naprawa tankowanie a że ssa mam to proszę o wplate 1650$ na upid 22060 po wpłacie wpłacę to na konto org z powodu że kolega odszedł z org 

59 minut temu, Harry napisał:

1.bo mnie wyzywałeś na dsc .

2. clover flash byly moje nie bende za swoje płacił 

1. zacznijmy od tego ze ty zacząłeś mnie wyzywać (Cytatów nie dam) xD odezwał się ten co zaczął jeździć po mnie jak po jakimś swoim koledze xD
2.Niestety jak przepisujesz pojazd na org to musisz 
3. widzę że używasz znikających wiadomości 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.