Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Poznajmy Ryśka, czyli wywiad z RysieK.

tomsesik

Rekomendowane odpowiedzi

M94nHMV.png.9ee11062d9b477934697a26bceb6f90f.png

naTqDnE.png.ea392441059c751d4fea8bea2cfc805c.png

Witajcie drodzy gracze! Z tej strony Trainee @TomseeS z redakcji Project News, a dzisiaj przedstawię Wam wywiad z graczem @RysieK..

Miłego czytania!

Gzqqb1L.png.1a7b13a2e9f3894f1139810d35a7210c.png

R - Redaktor @TomseeS                  U - Uczestnik wywiadu @RysieK.

R: Witam Trainee TomseeS Redakcja prasowa Project News.

U: Oczywiście, jestem otwarty na wszelkie pytania w moją stronę.

R: Opowiedz nam o sobie.

U: Cześć! Mam na imię Kacper i mam 13 lat. Mieszkam na wsi i mam własne gospodarstwo z rodzicami. Ogólnie to jestem miły i kulturalny, i uprzejmy oraz koleżeński dla innych. Nie lubię żartować rasistowsko oraz urażają mnie smutne filmy o zwierzętach. Obecnie mieszkam w domku jedno rodzinnym, i mam brata. Mój brat ma 19 lat i czasami razem lubimy grać w Minecrafta. Lubię również zwierzęta w domu mam 1 psa oraz 1 rybkę. Ogólnie to chodzę jeszcze do podstawówki, ale jest to 7 klasa, no i za rok egzamin., a dalej planuję pójść do technikum informatycznego.

R: Co planujesz robić w przyszłości?

U: W przyszłości planuje zostać informatykiem i robić jakieś programy lub antywirusy.

R: Ile masz obecnie lat?

U: Na ten moment mam 13 lat.

R: Jak poznałeś serwer Project RPG?

U: Na tym serwerze zacząłem grać z moim kumplem, na początku nie byłem przekonany, ale kumpel mnie przekonał i tak się zaczęła moja rozgrywka na tym serwerze.

R: Od kiedy grasz na serwerze?

U: Na serwerze Project RPG zacząłem grać dokładnie 24 października 2020 roku.

R: Czego brakuje Ci na serwerze?

U: Na serwerze najbardziej brakuje mi jakiejś nowej pracy oraz lepszego community tego serwera.

R: Co uważasz na temat nowych felg wprowadzonych przez RCON?

U: Moim zdaniem, felgi przypadły mi do gustu, i są bardzo ładne.

R: Jaki jest obecny twój majątek?

U: Mój aktualny majątek na serwerze to 440 tysięcy dolarów.

R: Jak reagujesz na hejty w twoją stronę, że masz 13 lat?

U: Hejty w moją stronę mnie nie denerwują, ale za to denerwują mnie ludzie, którzy patrzą tylko na wiek, a nie spostrzegają, że taki 12 latek może być mądrzejszy od 20 latka. Dla mnie takie osoby które się wyśmiewają z innych bo grają w grę i mają 13 lub mniej lat to nie ludzie tylko dziwni ludzie.

R: Jaka jest twoja ulubiona praca na serwerze, i dlaczego?

U: Moją ulubioną pracą są kosiarki dlatego, że praktycznie w tej pracy tylko jeździmy, wychodzimy sprzedać trawę. Dla mnie ta praca jest fajna ale po graniu na niej ponad trzy godziny jest to po prostu nudne. Praca jest dla mnie jedną z najciekawszą jeżeli chodzi o system skryptowy, jest fajnie zrobiona tak jak grzyby chociaż za grzybami nie przepadam.

R: Dziękuje to tyle ode mnie, chciałbyś kogoś pozdrowić?

U: Dziękuje za możliwość wzięcia udziału w wywiadzie, czy chce kogoś pozdrowić? Jasne! Pozdrawiam moją całą rodzinę i psa!

k1AwIr0.png.9ec5c1f3ac2d2e46a736c5f75885c5cf.png

y9dkp1s.thumb.png.dff2d996c677b1af6cafa108e024b755.png

E5AgbLt.thumb.png.1397ccc9484f81e1c6cb877d16fc9e5f.png

Autor: @TomseeS

Korekta: @gereq

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.