Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na bartek#2115

Dawidoss

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  23484
Login: DawcioJestem
Nick oskarżonego: bartek#2115
Powód skargi: Nie wywiązanie się z rat
Data zdarzenia: 24 marca
Dowody: 
Opis sytuacji: Gracz zgodził się na raty o samochód 2 na dziś i nie wywiązał się z nich 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

@bartek#2115  Nie miałem jak go poinformować bo nie ma konta na forum a w grze go nie widziałem 

image.png

W takim razie spróbuj go złapać na serwerze w ciągu 24h by poinformować zarowno o skardze jak i o tym by załozył konto na forum, jeśli tego nie zrobi bądź po prostu nie uda Ci się go zlapać poinformuj mnie oznaczając pod postem z dopiskiem " nie udało się "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.