Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na KacperU

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

Login:Tripz
Nick oskarżonegoMajcia
Powód skargi:Hipokryta
Data zdarzenia:
Dowody: <Tutaj możesz zamieścić dowody w dowolnej postaci>
Opis sytuacji: A więc proste Kolega kazał mi zapłacić za to co nie zrobiłem. Oczywiście chciał dać mi prawko, ale jak napisałem że mam nagranie od razu zmienił zdanie i sprawdził nagranie.
Druga sytuacje jest że mój ziom zabił KacperU na Dm. No też dziwne że był sam i wbiegł sobie tak o na dm. Bo mi raz pisał jeden Sapd że muszą mieć jednostki żeby wbiegać na dm. Pan KacperU zginął na dm, po czym napisał że ban. Wiadomo że to jest Dm ale Pan KacperU nie rozumie że jest tam nieśmiertelny. Chyba go coś zabolało. 

Jeśli wmawiasz ludziom coś czego nie zrobili to gratuluje Panu toku myślenia. Ode mnie to wszystko.

Dam drugi link do skargi gdzie też wyszedł na hipokrytę wmawiając mi Qbuga 

kacper.png

acperus.png

19 minut temu, Tripz napisał:

Opis sytuacji: A więc proste Kolega kazał mi zapłacić za to co nie zrobiłem. Oczywiście chciał dać mi prawko, ale jak napisałem że mam nagranie od razu zmienił zdanie i sprawdził nagranie.

Wjechałeś w gracza skracając drogę a gracz w którego wjechałeś wyprzedzał mnie. Gracz zdążył skręcić ale ty nie. Spojrzałem jeszcze raz na powtórkę i zauważyłem że winna leży po obu stronach i mieliście się rozjechać. Jeśli nie napisałem ci tego to ci to teraz napisze Przepraszam za mój błąd.

19 minut temu, Tripz napisał:

Druga sytuacje jest że mój ziom zabił KacperU na Dm. No też dziwne że był sam i wbiegł sobie tak o na dm. Bo mi raz pisał jeden Sapd że muszą mieć jednostki żeby wbiegać na dm. Pan KacperU zginął na dm, po czym napisał że ban. Wiadomo że to jest Dm ale Pan KacperU nie rozumie że jest tam nieśmiertelny. Chyba go coś zabolało. 

Nie byłem sam 🙂 Gracz wykorzystał bugi gry i zostałem zabity przez niego jak był zakuty czyli wykorzystał bugi gry. Nagranie zostało wysłane RCON.

Pozdrawiam, miłego dnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.