Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nexusovskyy

Tomcio.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tomcio.
Nick oskarżonego: @Nexusovskyy
Powód skargi: Obrażanie graczy na forum
Data zdarzenia: 20.03.2021, 21.03.2021, 22.03.2021
Dowody: 

Spoiler

dowod.PNG.5bf50c1afa1ee53676291cb5d1f98619.PNGdowodd.thumb.PNG.6619660f27bc95acadb0fb1127150356.PNGdowoddd.thumb.PNG.d6d3d6ec518886b45c42748233b02d4e.PNG

Opis sytuacji: Supporter obraża graczy na forum, link: 

wszystko na drugiej stronie i na samym końcu na pierwszej stronie

Szczerze? Nie widzę nawet jednego słowa typu idioto czy debilu lub innego obraźliwego w stronę gracza. Koledzy mają duposcisk bo wykonałem naprawdę dobra pracę i na siłę próbują wcisnąć że jest to plagiat innego autora. 

Ja rozumiem że dalej cię szczypie ze ci prawko kiedyś zabrałem ale pora dorosnąć 😉

Najwidoczniej coś ci się pomyliło, ponieważ nigdy nie zabrałeś mi prawka 😉 (poniżej zamieściłem Ci SS z panelu)

Spoiler

mta-screen_2021-03-22_11-19-52.thumb.png.0e0707d398f7e5a1eed9e7b23355ce4e.png

Teraz cofnijmy się w czasie o 2 miesiące. W pewnej skardze (która została przyjęta) otrzymałeś ostrzeżenie słowne za niestosowne słownictwo w stronę graczy. Odpowiedziałeś graczowi w następujący sposób: [2021-01-02 12:33:53] [Output] : (239) Nexusovskyy: naprawde taki scisk dupy miec

Czy nadal próbujesz mi wmówić, że nie obraziłeś nikogo w swojej wypowiedzi?

Pozwól, że teraz wyjaśnię znaczenie słów wypowiedzianych przez Ciebie.

CEJ - osoba taranująca, nieogarniająca, głupia.

Ogarnij dupę - zachowuj się normalnie, nie popisuj się.

Udaj się do okulisty - obrażanie od ślepego, niewidzącego.

Mogłeś napisać to troszkę grzeczniej, a nie odrazu używać bardziej obraźliwych słów 🙂😉 

8 minut temu, Nexusovskyy napisał:

Słowo cej - nigdzie nie ma jego prawdziwej definicji.

Ogarnij dupe - wsm by sie zgadzało 

Udaj się do okulisty - spójrz na obie prace i dopiero coś napisz a nie osądzasz o plagiat 😉

Znaczenie znaczeniem, ale uważam, że supporter nie powinien używać takiego słownictwa i powinien pokazywać jakiś poziom. Potwierdzeniem moich słów jest punkt z regulaminu: 4. Administracja serwera ma obowiązek zachować kulturę wypowiedzi w stosunku do innych graczy i innych członków Administracji serwera. Skoro znajdujesz się w administracji to jak najbardziej musisz go przestrzegać 🙂

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.