Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Jak przebiegła pierwsza licytacja serwerowa? - 20.03.2021

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

z1dyKv4.png

Witajcie, w sobotę dwudziestego marca 2021 roku odbyła się pierwsza, w historii serwera licytacja pojazdów aRCON.
Zaprezentuje Wam wyniki tego wydarzenia

c4MoVjV.png

Pierwszym pojazdem biorącym udział w licytacji była piętnasta na serwerze Manana o id 191! Ostatecznym zwycięzcą stał się @WezmeKredyt., który wylicytował ten pojazd za 300.000$!

IEi8IyQ.png

Kolejnym samochodem, była piętnasta na serwerze Sabre o id 815! Samochód ten zgarnął @ZioloPL za kwotę w wysokości 270.000$!

9xHTxmh.png

Trzecim pojazdem licytacji był piąty na serwerze Uranus o id 949. @WezmeKredyt. zgarnął drugi pojazd, tym razem za 250.000$!

HV9oPiM.png

Następnym pojazdem okazał się być trzynasty na serwerze Jester o id 2300. @Dev zapłacił za niego kwotę w wysokości 300.000$

0aMR8FH.png

Ostatnim pojazdem była nie lada gratka - Druga na serwerze Sabre o id 58! @k3r0x zapłacił za nią potężną kwotę w wysokości aż 1.000.000$!

pnpasek.png.4150dced9cb25dce7b03e429ed166500.png

Przeprowadziłem wywiad z jednym z uczestników licytacji, który nie zgarnął żadnego z pojazdów

R - Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu

R: Dzień dobry, Reporter Rafaal z Project News. Zadam ci teraz kilka pytań

U: Nie ma sprawy.

R: Czy spodobała ci się dzisiejsza licytacja?

U: Tak, po ogłoszeniu nie mogłem się doczekać tego wydarzenia, był to powiew świeżości na serwerze.

R: Co myślisz o pojazdach wystawionych na licytacji?

U: Każdy z nich miał w sobie to coś. Osobiście najbardziej podobała mi się Sabre 58 id, lecz nie posiadałem tak potężnej kwoty aby ją kupić.

R: Chciałbyś, aby takie wydarzenia odbywały się częściej?

U: Z pewnością, uczestniczył bym w każdym z nich.

R: Dziękuje, to już tyle. Pozdrawiam serdecznie, do zobaczenia na kolejnych licytacjach.

pnpasek.png.4150dced9cb25dce7b03e429ed166500.png

Artykuł się spodobał? Zapraszam do pozostawienia reakcji oraz wyrażenia swojej opinii w komentarzu.

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @gereq

pnkpasek.png.fd19f69c1f93087c0f38b4f8c59c617d.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.