Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na mirek_mefedron

cyprian

Rekomendowane odpowiedzi

Login: cyprian 
Nick oskarżonego: mirek_mefedron 
Powód skargi: Uwziecie się na moją osobą, oraz niekompetentne nadawnie punktów.
Data zdarzenia: 10:40
Dowody: Na załączonym screenie tej osobie odpisałem, żeby napisał mi co ma pojazd, oraz ile doplaci. Czyli jest to zwykłe odpisanie, bo jestem zainteresowany. Pod postem miałem też dwie oferty co nawet mnie nie interesowały, ale akurat wymiana za inny pojazd mnie urzekła, więc chciałem się dowiedzieć co ma.

Spoiler

20210317_111734.thumb.jpg.3181a0c2f0679de8b5eadfb94afbac89.jpg20210317_112002.thumb.jpg.17d5177092a9c3d2f911fc7ed73a48bb.jpg

Opis sytuacji: Zacznę od początku, iż wczoraj dałem post o sprzedaży mojego auta jakim jest burrtio. Dostałem pod postem propozycje za auto + dopłatę ze strony zainteresowanego wymianą. Postanowiłem napisać mu pod postem żeby podał dopłatę i co ma dokładnie auto, co miało na celu zainteresowania z mojej strony tym owym autem. Jak widać po napisaniu tego dostałem punkty na niby podbijanie, gdzie nie ma tego ukazanego, bo można tak odpisać jak jesteś zainteresowany. Można wywnioskować iż niekompeteny support uwziol się na moją osobą z niewiadomych mi przyczyn. Przeglądając wiele postów natrafiłem na kilka, gdzie dane osoby zrobiły to samo wcześniej, lecz nie zostały przez niego ukarane.

Witaj, wypowiadam się tutaj bo taki jest mój obowiązek.
Punkty zostały dla Ciebie nadane słusznie, ale dla jasności przytoczę Ci dany punkt regulaminu za który zostałeś ukarany. 

Spoiler

§ 5
Zakazuje się pisania postów mających na celu podbicie wątku.

W tym momencie pisząc daną odpowiedź na ofertę, podbiłeś wątek. Jeśli jesteś zainteresowany ofertą powinieneś napisać do gracza w wiadomości prywatnej. 
Od siebie dodam też to, że niejednokrotnie zgłaszasz dużo osób za podbijanie wątku w tym samym dziale, które również karam jeśli pojawi się takowe zgłoszenie, ponieważ wiadomo nie przeglądam 24/7 tego działu. 

Jeszcze jedną kwestią jest to: ,, Uwziecie się na moją osobą"
Już spieszę z wyjaśnieniami. Jeśli czujesz się gorzej przeze mnie traktowany to przepraszam. Zawszę staram się traktować każdego na tym samym poziomie, nie ważne czy jest gorszy czy też lepszy. Na nikogo się nie uwziąłem więc jeśli uważasz że jestem na Ciebie uwzięty za słusznie nadane punkty no to wybacz.

Myślę, że sprostowałem Ci powód nadanych punktów oraz wszystko dobrze wyjaśniłem. Czekam na RCON.

1.Najwidoczniej sam nie wiedziałeś, że ja wiem jaki i który to punkt.

2. Zglaszalem osóby, które pisały ,,dalej" a nie odpisanie tak jak w moim przypadku na oferte jaką jest wymiana za pojazdu.

3. Nie ma napisane w regulaminie, że muszę napisać mu w wiadomości prywatnej. Po prostu napisałem mu pod postem bo byłem zainteresowany.

4. Po co miałbym podbijać post pisząc o tym, że ciekawi mi ta wymiana podbijają post o jednen czy dwa w górę.

5. Widzę, że dalej nie wiesz o co chodzi z uwzięciem się na moja osobę. Postaram się to Ci jak najszybciej wyjaśnić. Wiele postów w tym dziale nad jak i pod zostały napisane w celu podbicia pisząc ,, Dalej ", co można z tego wywnioskować, że widziałeś moją osobę pisząca post, więc postanowiłes zawitać i nadać punty nawet nie zwracając na treść odpowiadając  mu. Wniosek sam się nasuwa tutaj, iż uwzioles się na mnie z niewiadomych mi przyczyn, a nie ukarales poprzednich postów graczy oraz tutejszych.

6. Proszę się doinformować co to podbijanie wątku.

1. Nie mówię że nie znałeś tego punktu regulaminu, po prostu go przytoczyłem.
2. Co nie zmienia faktu że podbiłeś wątek przez co pojawił się on wyżej.
3. Jasne nie ma tego w regulaminie, ale jest jasno napisane na temat podbijania tematu. 
4. O i widzisz jak ładnie napisałeś, podbija? Podbija.
5. Twój temat sprawdziłem ponieważ widziałem autora wątku wraz z datą oraz komentarz wstawiony przez Ciebie, więc się zainteresowałem i okazało się to trafne, ponieważ złamałeś regulamin.
6. Podbijanie na forach oznacza wybicie wątku wyżej poprzez pisanie komentarza. 

Sam napisałem, że po co miałbym podbijać wątek, żeby być zauważalny. Jedno czy dwa miejsca w góry nie robią różnicy. Chciałem po postu odpowiedzieć, bo byłem zainteresowany wymianą. Po prostu nie przeczytałeś pewnie co napisałem i nadałeś, bo widziałeś cytowanie. Czyli wnioskujac Ciebie osóby które są zainteresowane wymiana czy kupnem pojazdu nie mają prawa odpowiedzieć? Dziwnie masz myślenie nie odróżniają słowa ,, Dalej ", co ma za zadanie podbicie, a słowa ,, zainteresowany" czyli zainteresowania jest daną rzeczą. Nie jest napisane nigdzie, że muszę w wiadomości prywatnej napisać komuś, że np. Jestem zainteresowany kupnem lub wymiana.

Mam jeszcze kilka dowodów na uwziecie się. Przedstawię kilka postów napisanych przed jak i po mnie na których jest podbijanie, i nie zostały nadane kary.

Spoiler

Screenshot_20210317-110816_Chrome.thumb.jpg.a3a511a000fca1fdb40fb5f0a41cd110.jpg20210317_110928.thumb.jpg.e8774880abe4838d4fbcaae52526ae1a.jpg

Z dołu można zobaczyć powagę z twojej strony w tej sytuacji

Spoiler

20210317_220233.thumb.jpg.353d1f6304c96ea74ea13ba3bbaf7495.jpg

Tutaj jeszcze wstawię co twoj kolega napisał pod moim profilem 

Spoiler

Screenshot_20210317-120713_Chrome.thumb.jpg.55e4df1450506aa40751ce4629794364.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.