Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z Liderem SATC Turbo

papaj

Rekomendowane odpowiedzi

V2m0rGv.pngnaTqDnE.png

Witam, z tej strony Junior Pressman ciapak, dzisiaj przedstawię wam lidera frakcji SATC, którym jest Turbo

pnpasek.png.c100f6891dbc14b832851d5c53fdf6be.png

VDgjwdI.png

Frakcja SATC to w skrócie mówiąc, frakcja zajmująca się przewozem ludzi po całym stanie San Andreas. 
Jak w każdej frakcji, jest w niej akademia oraz po akademii mamy egzamin końcowy.

Gzqqb1L.png

R – Redaktor @ciapak.            U - Uczestnik wywiadu @Turbo

R: Witam witam, z tej strony ciapak, redaktor z Project News. Chciałbyś udzielić mi wywiadu?

U: Jasne.

R: Świetnie. To może powiedz na początku coś o sobie?

U: - Na imię mam Patryk chodź pewnie cały serwer, zna mnie pod nickiem "Turbo" lubię grać w gry komputerowe oraz interesuję się na bieżąco motoryzacją. W wolnym czasie staram się nagrywać ciekawe materiały na mój kanał YouTube.

R: Dobra. Przejdźmy do tzw. "Życia wirtualnego". W Jakie tytuły jeszcze grasz oprócz MTA?

U: Od ostatniego czasu sporo zacząłem grać w Fivem'a na serwerach RP no i czasem zdarzy się zagrać mecz w CS:GO.

R: Grasz jeszcze na jakiś serwerach oprócz ProjectRPG?

U: Nie.

R: Skąd w ogóle ten serwer? Jak się zaczęła z nim przygoda i dlaczego?

U: Wróciłem w sumie po imprezie od kumpla i zacząłem się nudzić o 5 nad ranem, więc postanowiłem poszukać jakiegoś serwera na MTA, chodziłem po wielu no i ten najbardziej podpadł mi do gustu, nigdy nie spotkałem się z takimi systemami, serwer akurat jest wykonany dość innowacyjnie, napisałem do swojego znajomego (naissika), podesłałem mu ss'y i tak zaczeła się przygoda.

R: Ciekawie. Skąd pomysł na twój pseudonim?

U: Pseudonim w sumie to długa historia, aczkolwiek w skrócie pseudonim wziął się z tego, że interesuję się dość bardzo motoryzacją i stwierdziłem, że dlaczego by se nie nazwać się tak.

R: Świetnie! Podzieliłbyś się informacją, ile na ten moment posiadasz godzin na serwerze, oraz ile wynosi Twój majątek na serwerze? 

U: Na ten moment prawie 1.300 godzin oraz mój majątek wynosi ponad 10 milionów.

R: Czy nie żałujesz na ten moment przegranych godzin na tym serwerze?

U: Absolutnie, spędziłem tutaj super chwile oraz poznałem wielu wspaniałych ludzi.

R: Niezmiernie miło słyszeć te słowa! Opisałbyś nam, jak wygląda Twoja rozgrywka na serwerze na co dzień?

U: Moja rozgrywka na co dzień jest dość prosta, bo opiera się na prowadzeniu i kontrolowaniu frakcji/organizacji później robię reporty oraz w wolnym czasie jeżdże sobie autem i odpoczywam, szukając nowych miejsc, gdzie by można było coś zmapować, również prowadzę streamy, czy nagrywam odcinki.

R: Dobrze. Wiadomo nam, że znajdujesz się w organizacji Turbo Corporation, gdzie jesteś szefem. Byłbyś skłonny podzielić się zdaniem na temat tej organizacji naszym czytelnikom?

U: W sumie historia organizacji zaczeła się już 6 miesięcy temu, gdy wraz z moim kumplem naissikiem wpadliśmy na pomysł, żeby stworzyć coś dla widzów naszego kanału, no i tak już jest do dziś, że wspólnie z widzami prowadzę organizację, oraz wspólnie osiągamy sukcesy.

R: Wiadomo nam również, że znajdujesz się we frakcji Transport Of San Andreas na posadzie także szefa. Opowiedziałbyś coś o niej?

U: Właściwie nasza frakcja składa się z 3 najważniejszych osób w naszej hierarchii, czyli mnie. Mojego Brata PacioSka - aktualnie Menadżera frakcji, oraz najmłodszego stażem Menadżera Tubasa. We frakcji stawiamy przede wszystkim na zasady, których każdy stara się przestrzegać oraz na rodzinną atmosferę, którą staramy się pielęgnować. Uważamy, że to najważniejsze kryteria, aby utrzymać porządek we frakcji. Staramy się coraz bardziej rozwijać frakcję i wprowadzać nowości. Jednak najważniejsi są nasi pracownicy, gdyż to oni na co dzień dbają, aby klienci mogli dojechać do swoich prac.

R: Jesteś również Supporterem na serwerze czy jesteś w stanie powiedzieć, jak się dostałeś i co Cię zachęciło do tego?

U: W sumie, historię jak się dostałem myślę każdy zna, z telefonu do wróżki haha, aczkolwiek no próbowałem 4 razy, aż w końcu się udało. Zachęciła mnie w sumie atmosfera i pewne osoby, które są w administracji i chęć pomocy dla graczy.

R: Wspaniale. Czy myślałeś, żeby zakończyć to wszystko i odejść z serwera?

U: Przez pewną chwile myślę, że jak każdy miał takie myśli - aczkolwiek szybko one znikły.

R: Zmierzamy ku końcu wywiadu, więc ostatnie pytanie do Ciebie. Co chciałbyś jeszcze na serwerze osiągnąć?

U:  Wszystko, co chciałem, to osiągnąłem m.in moimi celami było mieć największą organizację na serwerze oraz być w czołówce najbogatszych graczy i przez pewną chwile, wydaje mi się, że byłem nawet najbogatszą osobą na serwerze, więc teraz jedynie interesują mnie jakieś osiągnięcia w administracji.

R: Chcesz kogoś pozdrowić?

U: Jasne, pozdrawiam całą organizację Turbo Corporation, frakcję SATC, dobrych chłopaczków co patrzą na świat zza krat oraz PDW wariaty.

R: Również pozdrawiam, dzięki za udzielenie wywiadu.

k1AwIr0.png

LHSJL8h.png

eX0GHt6.png
pnkpasek.png.0fed920b36173f50bdfa8e3bd83169ff.png

Autor: @ciapak.

Korekta: @AlimentoS_YT

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.