Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie mogę pisać w niektórych wątkach

cyprian

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem taki głupi, żeby nie rozpoznawać wątków rekrutacyjnych od innych. Po prostu np. pisałem skargę na jedna osobę z administracji i musiało być zatwierdzone, tak samo w wynikach do frakcji SARA też musiałem mieć zatwierdzone, a inni normalnie mieli bez zatwierdzenia.

9 godzin temu, Sky napisał:

Nadal nie widzę żadnych ograniczeń w Twoim profilu w panelu. 

No właśnie, a wciąż nie mogę pisać w niektórych wątkach lub tematach. Chciałem napisać wcześniej w wynikach do SARA, ale nie mogłem lecz inni normalnie mogli wstawiać. Później chciałem napisać rekru do jednej organizacji i też nie mogę. Cały czas mi się wyswietla ostrzeżenie (te zdjęcie u góry).

W działach organizacji prawdopodobnie jest moderacja i organizacja sama odkrywa posty. Wejdź w dział apelacji od nałożonych kar i zobacz, że na jakąkolwiek apelację możesz normalnie bez moderacji odpowiedzieć. 

13 minut temu, Sky napisał:

W działach organizacji prawdopodobnie jest moderacja i organizacja sama odkrywa posty. Wejdź w dział apelacji od nałożonych kar i zobacz, że na jakąkolwiek apelację możesz normalnie bez moderacji odpowiedzieć. 

Wcześniej dowiedziałem się, że jak już były wyniki do SARA, to można było pisać normalnie, a tylko ja miałem ukryte. Jeżeli chodzi o to, że jakaś organizacja ukrywa posty i przez to tak jest, to nie prawda bo w każdym pisze, że mam ukryte przez ,,ostrzeżenie". Jakoś na apelacjach mogę normalnie pisać, ale to trochę dziwne bo w niektórych wątkach pisać mogę, w niektórych nie. Jakby była moderowana, to by pisało, że jest właśnie tak, a nie że przez ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.