Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kacpiiierek

AdamWisiMuLacha

Rekomendowane odpowiedzi

Login: brawler479
Nick oskarżonego: @Kacpiiierek
Powód skargi: Dawanie bezsensownych kicków, brak jakichkolwiek ostrzeżeń.
Data zdarzenia: 15.03.2021
Dowody: https://imgur.com/a/67qxl5X (znalazło by się tego więcej).
Opis sytuacji: Support daje bez powodu kicki graczom na spawnie sf pisząc w powodzie przykładowo : ) i nie daje ostrzeżeń. Gdy zwróciłem mu uwage dostałem kicka z powodem Gracz brawler479 został wyrzucony z serwera przez Kacpiiierek, powód: Wiem i dostałem mute na 12h co jest napisane w mojej apelacji. Po tym co dziś widziałem na serwerze takich przypadków jest wiele do czego gracze przyznawali się na czacie /g. Z opowieści jednego gracza opisywany support był "spoko" przed otrzymaniem rangi. Moim zdaniem ten osobnik nie nadaje się na rangę supporta i powinien zostać z niej usunięty i nie jest to tylko moja opinia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.