Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WhiteTiger

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: macieeek.bot
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Notoryczne odwalanie na serwerze konkurencji.
Data zdarzenia: Ostatni tydzień tak +/-
Dowody: image.png.dff8ac1372759559b34d2fb4ef6269ee.png
Opis sytuacji: BiałyTygrys, często wchodzi na Ins***MTA, po to żeby poodwalać, jest to niegodne zachowanie, tutaj przytoczę paragraf, który mówi o tym, że BiałyTygrys z premedytacją go łamie.

5. Obowiązkiem Administracji serwera jest godne reprezentowanie serwera na nim i poza nim.

Dodam jeszcze, że to oczywiście nie pierwszy ani ostatni raz, gdy BiałyTygrys się tak niedostojnie zachowuje, m.in. jego prawdziwe oblicze możemy zauważyć w oto tej skardze: 

nie pozdrawiam białego tygrysa czesc

Jeżeli wchodzę normalnie pojeździć pojazdem i pograć gdy Jakiś Pan wyjeżdża mi piszę raporta po czym dostaje prawko za taranowanie?

2 taka sytuacja gdzie nie celowo coś zrobiłem a dostałem tam jakiekolwiek prawko. Wiadomo przy tylu osobach nie sposób jest normalnie pograć, albo pojeździć.

Dostałem za taranowanie - Gdzie ktoś wyrządza szkoda- odwala. A to druga osoba zostaje ukarana.

Co do linku do skargi myślę, że nie muszę tutaj tłumaczyć nic, ponieważ wytłumaczyłem tam 😉

1 minutę temu, WhiteTiger napisał:

Jeżeli wchodzę normalnie pojeździć pojazdem i pograć gdy Jakiś Pan wyjeżdża mi piszę raporta po czym dostaje prawko za taranowanie?

2 taka sytuacja gdzie nie celowo coś zrobiłem a dostałem tam jakiekolwiek prawko. Wiadomo przy tylu osobach nie sposób jest normalnie pograć, albo pojeździć.

Dostałem za taranowanie - Gdzie ktoś wyrządza szkoda- odwala. A to druga osoba zostaje ukarana.

Co do linku do skargi myślę, że nie muszę tutaj tłumaczyć nic, ponieważ wytłumaczyłem tam 😉

jakies dowody? bo napisac tez tak moge i co

1 minutę temu, maciek.bot napisał:

jakies dowody? bo napisac tez tak moge i co

Mówisz może, że mam nagrywać swoją rozgrywkę?

Możesz pisać owszem, ale skoro nie jesteś mną a ja wiem doskonale co robię. Mówisz że 

17 minut temu, maciek.bot napisał:

5. Obowiązkiem Administracji serwera jest godne reprezentowanie serwera na nim i poza nim.

Owszem, ale ja nie wchodzę wyzywa/ obrażać. To, że zostanę ukarany prawkiem poza serwerem,  nie znaczy, że niegodnie reprezentuje go .

Skarga napisana za nadaną karę ma serwerze

mta-screen_2021-03-05_22-42-39.png

witam kolejny dowod, jak to whitetiger nie ma za grosz kultury do bylych czlonkow administracji serwera PRPG, zachowanie godne supportera, nieprawdaz?

Dnia 13.03.2021 o 14:33, WhiteTiger napisał:

Skarga napisana za nadaną karę ma serwerze

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mta-screen_2021-03-05_22-42-39.png

witam kolejny dowod, jak to whitetiger nie ma za grosz kultury do bylych czlonkow administracji serwera PRPG, zachowanie godne supportera, nieprawdaz?

Wiesz, że nie pisałem tego w celu obrazy gracza? (Ss z paru dni wstecz) napisałem to w celu przywitania bo znałem z innego serwera? Nie bez powodu dodalem na końcu zdania "XD" skoro nie miało na celu obrazić gracza.

Przed chwilą, WhiteTiger napisał:

Wiesz, że nie pisałem tego w celu obrazy gracza? (Ss z paru dni wstecz) napisałem to w celu przywitania bo znałem z innego serwera? Nie bez powodu dodalem na końcu zdania "XD" skoro nie miało na celu obrazić gracza.

aha czyli jak napisze CYTUJE ,,jebac cie kurwo XD" to to nie jest obraza? bo jest XD na koncu? taki jest twoj dziwny tok myslenia B)

rowniez napomne, ze na serwerze o nazwie PRPG, gdy napisalem do kolegi ,,piesku XD" dostalem mute na 2dni, wiec? XD

Przed chwilą, maciek.bot napisał:

aha czyli jak napisze CYTUJE ,,jebac cie kurwo XD" to to nie jest obraza? bo jest XD na koncu? taki jest twoj dziwny tok myslenia B)

Jasne, że jest obraza gdyż używasz wulgaryzmów w kogoś stronę.

Różnicą jest napisanie tak jak Ty wspomniałeś a napisanie " lamusku" -  specjalnej napisałem zdrobniale by właśnie gracz nie poczuł się urażony i odebrał to inaczej.

1 minutę temu, WhiteTiger napisał:

Jasne, że jest obraza gdyż używasz wulgaryzmów w kogoś stronę.

Różnicą jest napisanie tak jak Ty wspomniałeś a napisanie " lamusku" -  specjalnej napisałem zdrobniale by właśnie gracz nie poczuł się urażony i odebrał to inaczej.

definicja slowa lamus: image.png.332a80e6e7a0df0d64a978c6a852cb51.png

podsumowujac, twoje argumenty nie sa trafne, sa totalnie wyssane z palca + obrazasz bylego czlonka / wysmiewasz sie z niego na innym serwerze, probujac sie dowartosciowac B)

definicja slowa lamus: image.png.332a80e6e7a0df0d64a978c6a852cb51.png

podsumowujac, twoje argumenty nie sa trafne, sa totalnie wyssane z palca + obrazasz bylego czlonka / wysmiewasz sie z niego na innym serwerze, probujac sie dowartosciowac B)

Dlatego napisałem słowo "lamusek" by gracz odebrał to inaczej, niż w słowie który przedstawiłeś.

Nie, nie obrażam nie napisem tego w celach obrazy byłego członka Administracji.

3 minuty temu, maciek.bot napisał:

wysmiewasz sie z niego na innym serwerze, probujac sie dowartosciowac B)

Nie wydaje mi się, bym go wyśmiewał w jakikolwiek sposób

Przed chwilą, WhiteTiger napisał:

Dlatego napisałem słowo "lamusek" by gracz odebrał to inaczej, niż w słowie który przedstawiłeś.

Nie, nie obrażam nie napisem tego w celach obrazy byłego członka Administracji.

Nie wydaje mi się, bym go wyśmiewał w jakikolwiek sposób

okej czyli dalej idziemy twoim dziwnym tokiem myslenia i gdybym zdrobil slowo ,,kurwo" do ,,kurewko" to juz to nie jest obraza? - twoj tok myslenia B)

Przed chwilą, maciek.bot napisał:

okej czyli dalej idziemy twoim dziwnym tokiem myslenia i gdybym zdrobil slowo ,,kurwo" do ,,kurewko" to juz to nie jest obraza? - twoj tok myslenia B)

Moje słowo, a te które przedstawiłeś chyba różnią się sobą, nie sądzisz?

Owszem, mogło go to urazić-  Lecz pisząc do tej osoby te zdanie, nie było pisane w celu obrazy gracza 😉

15 minut temu, maciek.bot napisał:

image.png.a6988c727a66246839c28c110b243067.png

ladny rasowy odwalacz B)

Słowem rasowy możesz nazwać swoje zwierze domowe.

Szczerze nie rozumiem co ty wstawiając ss'y z innego serwera próbujesz osiągnąć. Wydaje mi się, że mam prawo pójść gdzieś również zagrać? To, że otrzymam karę nie oznacza że zdobywam je celowo. Przy wiadomo ilu osobach nie sposób jest czasem normalnie grać. Nie mam zamiaru dalej wypowiadać się w tej skardze, która jest napisana za ukaranie Cię na serwerze ( Gdzie celowo odwalałes. 😉)   

8 godzin temu, WhiteTiger napisał:

Słowem rasowy możesz nazwać swoje zwierze domowe.

Szczerze nie rozumiem co ty wstawiając ss'y z innego serwera próbujesz osiągnąć. Wydaje mi się, że mam prawo pójść gdzieś również zagrać? To, że otrzymam karę nie oznacza że zdobywam je celowo. Przy wiadomo ilu osobach nie sposób jest czasem normalnie grać. Nie mam zamiaru dalej wypowiadać się w tej skardze, która jest napisana za ukaranie Cię na serwerze ( Gdzie celowo odwalałes. 😉)   

widzę ze nie uczęszczałeś na lekcje przyrodnicze, wiec tera uswiadamiam Cię, że moje zwierzęta nie są ,,rasowe".

do bana jesteś B)

trza było nie odwalać na serwerze konkurencji B) ani wchodzić pewnym ludziom za skórę

3 minuty temu, maciek.bot napisał:

do bana jesteś B)

Ok 😉

4 minuty temu, maciek.bot napisał:

trza było nie odwalać na serwerze konkurencj

Miło, że chociaż pilnujesz sam odwalając tutaj 😁

5 minut temu, maciek.bot napisał:

ani wchodzić pewnym ludziom za skórę

Cóż,  akurat nie będę patrzył czy komuś wejdę za skórę czy nie. Dostałeś karę i próbujesz się są nią odwdzięczyć.

Nie będę się już tu wypowiadał bo szczerze mówiąc na siłę próbujesz coś zyskać.

Miłego dnia 😉

26 minut temu, WhiteTiger napisał:

Miło, że chociaż pilnujesz sam odwalając tutaj 😁

ale ja rangi nie mam B) i nie łamie reg. administracji 

35 minut temu, WhiteTiger napisał:

Cóż,  akurat nie będę patrzył czy komuś wejdę za skórę czy nie. Dostałeś karę i próbujesz się są nią odwdzięczyć.

xD

Otrzymanie kary na innym serwerze za taranowanie niekoniecznie oznacza od razu odwalanie. Nie uważam, żeby to wpływało na złe reprezentowanie rangi na naszym serwerze. Co wiecej, samo wklejenie loga takiej kary (co innego ban permanentny itd.) raczej nie jest wystarczającym dowodem.

WhiteTiger - apeluję i ostrzegam, aby zachowywać kulturę osobistą gdziekolwiek się wypowiadasz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.