Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na aditoziomal123

ks.Ferdynant

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Ferdyannt
Nick oskarżonego: aditoziomal123
Powód skargi: wyzwyska, prowokacje
Data zdarzenia: 12-13.10.2020
Dowody: niżej
Opis sytuacji:  Naisik aka Adi zwyzywał moją matule, po tym jak zostałem przez niego zabity na DM. Sytuacja powtarzała się wielokrotnie, lecz z innymi określeniami np. "sit dog". Zablokowałem pv - koledzy (turbo również prowkował) pisali na ogłoszeniach. Wrzucam jeden SS, jak będę miał więcej czasu to podrzucę kolejne

mta-screen_2020-10-13_11-49-47.png

Na obecną chwilę, mogę stwierdzić iż nie jest to obraza Pana matuli, lecz stwierdzenie, najprawdopodobniej fałszywe. Jednak nie podlega dyskusji fakti iż jest to sformułowanie dla poszczególnych jednostek obraźliwe, związku z tym gracz zostanie ukarany. Prosiłbym o podesłanie więcej szczegółowych dowodów w tej sprawy, chcę by kara była adekwatna do popełnionych przewinień.

1 godzinę temu, aditoziomal123 napisał:

Patrząc na to co pisałeś do mnie, co widać w skardze którą pisałem to te słowa są praktycznie niczym. Bardziej zobacz na kto, który zaczął wyzywać. A drugie to to, że ta skarga jest napisana na siłę, bo dostałeś mute na 3 tygodnie.

Który zaczął wyzywać? Hmmm, ciekawe. Po tych "sit dog" napisałem wiadomość za którą dostałem mute - do tego nie mam żadnych wątpliwości, że kara się nie należała. 

skarga3.png

13 minut temu, ks.Ferdynant napisał:

Który zaczął wyzywać? Hmmm, ciekawe. Po tych "sit dog" napisałem wiadomość za którą dostałem mute - do tego nie mam żadnych wątpliwości, że kara się nie należała. 

skarga3.png

Słowo "sit dog" oznacza z angielskiego "siad", albo "siad piesku". Później gdy wyłączyłeś PM sam ustawiłeś taki powód, czyli "sit dog".

17 minut temu, ks.Ferdynant napisał:

Kilka wiadomości odnośnie spamowania "sit dog"

skarga2.png

Te 4 logi były zrobione od 23:30 do 0:30. Więc ostry spam.

Po namyśle i przeanalizowaniu dowodów zawartych w tej sprawie, stwierdzam, że oskarżony dopuścił się prowokacji oraz obrazy. Dodatkowo, pragnę stwierdzić, że zachowanie oskarżonego nie uległo poprawie, mimo wszystkich zastosowanych kar. Niniejszym oświadczam wszem i wobec wyrok, który brzmi następująco: Gracz @aditoziomal123 zostaje pozbawiony mowy na 48h.

Dziękuję.

*** Kara zawieszona do wyjaśnienia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.