Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na WhiteTiger

konzzuwa

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hania.West
Nick oskarżonego: WhiteTiger
Powód skargi: Faworyzacja gracza, nadużywanie uprawnień i wyśmiewanie członków ekipy.
Data zdarzenia: Podajrze 07.03.2021, godzina na nagraniach.
Dowody: 

Spoiler

Spoiler

Spoiler

emotkis.thumb.PNG.30fb23a3c0699302d598497e4169811a.PNG

Spoiler

mta-screen_2021-03-05_22-42-39.png

Opis sytuacji: Supporter WhiteTiger kazał mojemu koledze wbić na mumble ProjectRPG podczas gry na innym serwerze, jak się okazało, zawołał nas tam po to by jego kolega mógł mnie zwyzywać. Na kanale głosowym przyjaciel WhiteTigera (Kabeiks) nazwał mnie m.in. Frajerem, Petem, Robolem i kazał walnąć się o ścianę - WhiteTiger nie zwrócił koledze uwagi ani nie zareagował w żaden sposób, pomimo obecności przy sytuacji, a nawet zaśmiał się z oczerniających mnie tekstów. Jest to postawa nie godna supportera. Supporter dodatkowo nie zareagował w żaden sposób na obraźliwą skargę która została na mnie napisana, zamiast ukarać gracza dał on tzw. "serduszko" pod skargą. 😁 W dodatku supporter obraza i ubliza innym graczom na konkurencyjnym serwerze. Przy sytuacji znajdywali się m.in. @Misza@Veron@BrachoL, potwierdzą oni moje zarzuty poprzez emotikonę w skardze. 

Cześć. Szkoda, że nie pokazałeś tego co Ty również mówisz do niego. Nie rozumiem z Twojej strony zagrania.

41 minut temu, konzz napisał:

Powód skargi: Faworyzacja gracza

Skoro gdy ja z kabeiks poszliśmy na inny kanał Ty do nas przyszedłeś na kanał głosowy  by celowo sprowokować, oraz nagrać (?) Wtedy przeniosłem Cię na inny kanał ponieważ nie mieliśmy sensu z Tobą dyskutować. Skoro przeszliśmy  na inny kanał  nie wiem czemu celowo do nas przyszedłeś.

Supporter dodatkowo nie zareagował w żaden sposób na obraźliwą skargę która została na mnie napisana, zamiast ukarać gracza dał on tzw. "serduszko" pod skargą.

Jak miałem zareagować na skargę, skoro nie mogę rozpatrywać skarg?

Supporter WhiteTiger kazał mojemu koledze wbić na mumble ProjectRPG

Na prośbę gracza 60.kabeiks przekazałem wiadomość.

Fakt, może nie powinienem się zaśmiać z tego tylko w jakiś sposób zareagować.

dał on tzw. "serduszko" pod skargą.

Nie widzę nic złego w dawaniu reakcji pod kogoś postami.

ps: nie wiem czemu nagranie nie jest tak jak było i jest CELOWO przestawione.  Na początku siedzimy my we 3 [+ BrachoL] który jest wyciszony po czym 2 sekundy dalej (0.57 -jest ucięte i przejście nagrania ) i siedzimy w większym gronie osób, nie rozumiem czemu zrobiłeś to w taki sposób, by było przycięte i coś "Ukryte"

Nie mówiłem nic obraźliwego, w dodatku nagminnie prosiłem osoby będące na kanale o zachowanie kultury wypowiedzi. 

Co do skargi - Mogłeś nadać pkt na forum. Nie zrobiłeś tego bo gracz w późniejszym czasie dalej wypisywał do mnie bzdury.

W logach na mumblu ukazanych na filmie widać że byłem na kanale od ponad 3 minut, nagle po 3 minutach stwierdziłeś że coś ci nie pasuje i mnie wywaliłeś? Byłeś na kanale publicznym, miałem pełne prawo tam wejść. Nie powinieneś sobie mną rzucać po kanałach, mogłeś powiedzieć że nie masz ochoty ze mną rozmawiać bądź opuścić kanał publiczny;) Mimo braku chęci rozmowy ze mną, twój koleżka dalej mi ubliżał... Ciekawe

''Na prośbę gracza 60.kabeiks przekazałem wiadomość'' - Czyli wiedziałeś po co kolega nas wzywa.

Nie, nie wiedziałem po co Was wzywa.  Poprosił- przekazałem  nie widzę nic dziwnego.

Skoro nagminnie prosiłeś o zachowanie kultury- Wstaw nagranie gdzie widnieją również Twoje słowa, nie tylko innych uczestników kanału.

Dziwne, że każdego nagrałeś, a siebie samego akurat postanowiłeś w tym wszystkim wyciszyć i nie ukazywać - Wtedy widać, jakby @60.kabeiks mówił sam do siebie, co trochę dziwnie wygląda.

12. Zabrania się nagrywania rozmów na kanałach głosowych bez zgody wszystkich jej uczestników.

Również się tyczy Ciebie.

Dnia 9.03.2021 o 20:12, konzz napisał:

mogłeś powiedzieć że nie masz ochoty ze mną rozmawiać bądź opuścić kanał publiczny;)

Dnia 9.03.2021 o 19:57, WhiteTiger napisał:

Skoro przeszliśmy  na inny kanał  nie wiem czemu celowo do nas przyszedłeś.

Tak nie miałem ochoty rozmawiać temu przeszliśmy.

Niestety nie miałem włączonego nagrywania mikrofonu, jedynie powtórkę (wszystko widać na ekranie, jest jedynie symbol powtórki z Nvidia experience). Tak, zabrania się nagrywania rozmów, aczkolwiek w takiej sytuacji gdzie jest to materiał dowodowy, nie widzę przeciwwskazań. 

Hm.. Akurat nie miałeś włączonego nagrywania mikrofonu, ciekawe.

Aczkolwiek nie mam zamiaru kłócić się tutaj z Tobą i wolę poczekać na Administrację RCON w tej sprawię, gdyż raz masz nagranie przycięte [ na kogoś niekorzyść]  a teraz nie miałeś włączonego mikrofonu, a szkoda, ponieważ nie chcesz pokazać jak celowo mówiłeś by sprowokować. 

Także, ja w tej sprawie osobiście nie mam nic do dodania i nie mam zamiaru więcej wykłócać się z Tobą, ponieważ jak wyżej wspomniałem, nie pokazujesz swojej strony i swojego zachowania w tej sprawie.

Cierpliwie czekajmy na wypowiedź kogoś z Administracji RCON.

Miłej Nocy Życzę! 😉

Dowody są stosunkowo jednostronne, jak mam wziąć je pod uwagę, jeżeli tak naprawdę jedyne co na nich jest przedstawione to (wulgarny, nie na miejscu) monolog? Ciężko ocenić sytuację, gdy została ona przedstawiona tylko z jednej, okrojonej perspektywy. 
Co więcej, dlaczego WhiteTiger nie zwróciłeś uwagi graczowi na słowa? 

Chciałem poczekać, aż cała sytuacja unormuje się z ich strony. Po całej sytuacji na kanale głosowym zwróciłem @60.kabeiks uwagę by więcej się tak nie zachowywał i normalnie się wyrażał. Szkoda, że nagrania zostały ujawnione tylko z wypowiedzi jednej strony a nie również osoby która pisała skargę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.