Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Kaletson

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 523
Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @Kaletson
Powód skargi: Oszustwo przy kupnie pojazdu
Data zdarzenia: 09.03.2021 (Około godziny 12:10)
Dowody:

Spoiler

image.png.369755d31c8b5a3fa3af05da8463bc20.png

Opis sytuacji: No to tak, umawialiśmy się ze ja mu daje bufka ft. bez nitra//baku//body//ogranicznika i wykrzywacza on mi daje jakas tam bliste z tunem ID 3k, napisalem mu ze zamienie sie jedynie wtedy gdy ON zdemontuje z tego bufka zestaw//turbo//ecu bo ja nie mialem prawka zeby zdemontowac te czesci, zgodził się poczym nagle w polowie drogi do mechanika zaczal pisac mi ze DIESEL, nie pytał się jaki rodzaj paliwa ma pojazd, z reszta na forum byl POST z informacją ze jest to DIESEL, gracz nie chce zdemontować tych rzeczy i nie chce oddac pieniędzy za zdemontowany TUNING.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ((SPOILER))

Spoiler

image.png.2cf24145ea7ce0f5c95e82a365f4c860.png

Em no to tak gracz od 2 dni się mnie pytał czy ta blista jest w pn napisałem, że tak a jeśli chce się gracz wymienić za coś to powinien napisać na pw co ma i jaki silnik bo z tego co wiem to przeważnie ludzie ukrywają to że autko jest w dislu po za tym gdybym wiedział że to jest w dislu to nigdy w życiu bym się nie wymienił oszukałeś i tyle ziomuś albo wymiana albo niedemontuje nic chłopie jakbym to zdemontował to ten bufek traci na wartości o ponad połowę nwm może że 160k bym dostał za niego nie zamierzam nic demontować mogę nawet bana dostać ale nie będę nic demontować najlepiej odmianę bym chciał ty nie chcesz odmiany b owiess że w ch... A mnie zrobiłeś i chcesz zarobić handlarzyku od 7 boleści czekamy na administrację 

1 minutę temu, Kaletson napisał:

Em no to tak gracz od 2 dni się mnie pytał czy ta blista jest w pn napisałem, że tak a jeśli chce się gracz wymienić za coś to powinien napisać na pw co ma i jaki silnik bo z tego co wiem to przeważnie ludzie ukrywają to że autko jest w dislu po za tym gdybym wiedział że to jest w dislu to nigdy w życiu bym się nie wymienił oszukałeś i tyle ziomuś albo wymiana albo niedemontuje nic chłopie jakbym to zdemontował to ten bufek traci na wartości o ponad połowę nwm może że 160k bym dostał za niego nie zamierzam nic demontować mogę nawet bana dostać ale nie będę nic demontować najlepiej odmianę bym chciał ty nie chcesz odmiany b owiess że w ch... A mnie zrobiłeś i chcesz zarobić handlarzyku od 7 boleści czekamy na administrację 

Super okej, nie moim interesem jest sie zapytac czy bufek jest w dieselku czy w PB mogłes pytac skoro wiesz ze LUDZIE ,,NIBY,, ukrywaja dieselki, nie bede sie odmieniał, regulaminowo ODMIENIC mozesz gdy w sprzedaz//wymiane wchodzi np. Brak Tuningu lub Splaty RATALNE, widze jak ci zalezy na serwerze skoro chcesz dostac bana zamiast zdemontowac jak sie umawialismy, super jestes.

2 minuty temu, Kaletson napisał:

Na forum może. I pisałeś że jest to disel 

Ale powinieneś tłustym drukiem mi na pw napisać że jest to DISEL

Nie bede pisał TŁUSTYM DRUKIEM ze jest to DIESEL ponieważ nie mam takiego nakazu, bylo wyraznie napisane ze POJAZD ma silnik 3.7d, wyraznie widac ze chodzi mi od DIESLA, jeśli bys przeczytał do końca ogloszenie lub co ci pisałem to bys zrozumiał, z resztą ogłaszałem tez bindem niekiedy ze jest to pojazd w DIESLU ((Wyraznie pisałem 3.7d)), chce odzyskac pieniadze za tuning pojazdu, nie bede sie z tobą kłocił, czekamy na wypowiedz administracji, z mojej strony to tyle, Pozdrowionka.

1 minutę temu, Kaletson napisał:

Xd dobra chciałbym zobaczyć te twoje logi z tym że piszę disel zresztą nie będę się z tobą. Kłucił pajacyku i zależy mi na serwie ale jak spotykam takich pajaców to odechciewa się grać natychmiastowo 

Ale sam popatrz, jesli sie sam nie spytales czy to PB czy D to sam sobie jestes winny XD, pozatym SKARGA nie jest od tego zeby obrażać kolego, na forum jest WYRAZNIE napisane ze D bayo.

3 minuty temu, Kaletson napisał:

Tak jak pisałem wolę dostać bana niż ci oddać i nieprzekona mnie do tego nawet administracja nie zarobisz handlarzyku 

Przed sekundką pisales ze zalezy ci na serwerze wiec ja juz nie wiem oco ci chodzi, poczekamy na wypowiedz Administracji ayo 🙂

Cytat

zależy mi na serwie

7 godzin temu, Kaletson napisał:

gdybym wiedział że to jest w dislu to nigdy w życiu bym się nie wymienił oszukałeś

Gracz nie napisał, że jest to benzyna, więc Ciebie nie oszukał. Nie zapytałeś jaki to silnik, sam gracz także nie wprowadził Ciebie w błąd. 

7 godzin temu, Kaletson napisał:

Tak jak pisałem wolę dostać bana niż ci oddać i nieprzekona mnie do tego nawet administracja nie zarobisz handlarzyku 

Czy to jest Twoja ostateczna decyzja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.