Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana SKarga na pieseltofi

MAF1N

Rekomendowane odpowiedzi

uID: <15512

Login: <MAF1N
Nick oskarżonego: < @pieseltofi
Powód skargi: <oszustwo w handlu
Data zdarzenia: <8.03.21

Dowody: <ss>
Opis sytuacji: <Dzis ogłaszałem na og ze skupuje auta na id i napisal do mnie gracz pieseltofi z previonem 447id który mial byc w pb co widac na dowodach po transakcji wsiadłem do pojazdu i okazało się iż jest to diesel,
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <>> [96] pieseltofi: informuje o skardze na forumimage.thumb.png.e30d1cbddf4bb734faac1f0e3615dbce.png

image.thumb.png.3cbe2fdfee664cfeca656106c98e9a03.png

14 minut temu, pieseltofi napisał:

no tak princepollo mowil ze to PB jest ja ytez powiedziałem PB bo nigdzie nie pisało mi tylko ze nie wiem jakie on ma id bo nick zmienił czy ktoś z supportu może pomóc w tej sytłacji?

jak by nie obchodzi mnie to ja zostałem oszukany przez ciebe a nie przez niego

11 minut temu, grzech43 napisał:

20 minut temu, MAF1N napisał:

jak by nie obchodzi mnie to ja zostałem oszukany przez ciebe a nie przez niego

no tak princepollo mowil ze to PB jest ja ytez powiedziałem PB bo nigdzie nie pisało mi tylko ze nie wiem jakie on ma id bo nick zmienił czy ktoś z supportu może pomóc w tej sytłacji?

No spoko ale on tez jest w to zameszany wiec jak znajde jego id to on dostanie skarge mnie to nie obchodzi co piszesz bo jak ja dostane bana on tez powinien mam kilku swiadkow ale nie mam screenow bo to 2 miesiace temu bylo jakos

36 minut temu, tlenel napisał:

@MAF1N a kiedy mi oddasz 8k ktore miales oddac 2 mies temu , jak nie oddasz to pisze skarge.

Po pierwsze to § 3
W skardze mogą wypowiadać się jedynie: oskarżający; osoba oskarżona oraz administrator rozpatrujący wniosek.

A po drugie jeżeli masz jakiekolwiek dowody to napisz skarge

Dnia 8.03.2021 o 15:29, deskasobolewska napisał:

@Racek mowiłeś że to benzyna oszukałeś mnie chłopie mój kolega był przy tym jak kupowałem tego previona

Ani w logach z czatu lokalnego ani w logach z prywatnych wiadomości nie ma żadnej informacji od gracza, że pojazd to benzyna. W tej sytuacji oszukałeś gracza @MAF1N.

Gracz otrzymuje bana za oszustwo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.