Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nexusovskyy

nohesi

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BezKituxD
Nick oskarżonego:  Nexusovskyy
Powód skargi: Dawanie punktów karnych za odpowiedzenie na ofertę  w ogłoszeniu auta 
Data zdarzenia: 08:03:2021 10:40
Dowody: https://imgur.com/a/eVSiMPQ / https://imgur.com/a/d8lc33x
Opis sytuacji: Witam sprawa wygląda tak że piszę sobie ogłoszenie na forum dostaję oferty pod postem w których jest też oferta od Nexusovskyy odpisuje na ostatnią największą ofertę że mało troszeczkę i czekam na dalszą ofertę tak jak robi to każdy pod swoimi ogłoszeniami i nagle dostaję 3pkt karne x2 za "  Łamanie regulaminu działu " . 
Chciałbym dodać że dosłownie każdy tak robi też tak wcześniej robiłem ale nie dostałem ostrzeżenia moim zdaniem support lekko wykorzystuje swoje permisje aby nadać mi pkt karne jak chcę mu odpisać że trochę mało i czekam na dalsze oferty aby każdy oglądając ofertę myślał że pojazd został sprzedany za kwotę która została podana jako ostatnia.
Czuję się oszukany gdyż robi tak dosłownie każdy i nikt za to ostrzeżeń nie dostaje proszę o zdjęcie mi tych punktów karnych gdyż nie mogę teraz normalnie pisać nic na forum tylko muszę czekać na akceptację wiadomości oraz w miarę możliwości ukarania supporta  Nexusovskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.