Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Dzień kobiet - 08.03.2021

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

Q09jVbh.png
naTqDnE.png

Witajcie! Przed przeczytaniem artykułu, zachęcam do pozostawienia tzw. "komentarza" (odpowiedzi) z życzeniami dla naszych kochanych i pięknych Pań!
VDgjwdI.png

Co roku, 8 marca obchodzimy jedno z ważniejszych dni w roku. Mowa oczywiście jest o Dniu Kobiet.
Z tej okazji serwerowe radio ProjectFM, w dniu 06.03.2021 w godzinach 20:00 - 22:00 zorganizowało event.
Na miejscu pojawiło się wielu chętnych do wspólnej zabawy. Cała impreza miała miejsce na scenie w Los Santos, na dzielnicy Los Santos International Airport.
Całą audycję, jak i imprezę prowadził Doświadczony Prezenter - @Matek^ oraz gość specjalny - @st.lolek.
qv92GNb.gif
5V20MaL.png
Na miejscu były dostępne również biznesy, takie jak: radio ProjectFM, redakcja Project News oraz studio filmowe Project Film Studio.
Nie zabrakło także frakcji: San Andreas Police Department, San Andreas Medical Department oraz San Andreas Fire Department.
W okolicy było można zobaczyć wiele taksówek z San Andreas Transport Corporation, kursujących z osobami, które zabawiały się w najlepsze.
LMxpCAP.gif
5V20MaL.png
W trakcie eventu przeprowadziliśmy ankietę. Mieszkańcy musieli odpowiedzieć na poniższe pytanie.
"Zakładając, iż posiadasz drugą połówkę - Co byś wręczył swojej partnerce z okazji dnia kobiet?"

Odpowiedzi były następujące:

- @eciice > Kwiaty.
- @Kacpiiierek >Kwiatki.
- @yeeciok > Piękne kwiaty.
- @oskarusxx > Wręczyłbym kwiaty.
- @Carbonara > Piękny bukiet kwiatów.
- @wojtpower12 > Kwiaty, jakiegoś pieska.
- @DolareK > Romantyczna kolacja we dwoje.
- @Ja3kubeq > Bukiet róż, smaczną czekoladę i buziaczka.
- @Hudii. > Kamień z napisem love, no bo kwiaty szybko schną.
- @Mordzia_Rafcio > Różyczkę obwiniętą wstążka do tego czekoladki i wierszyk.
5V20MaL.png
W trakcie całego wydarzenia dostawaliśmy w sms'ach wiele zdjęć od Państwa. Wybraliśmy te najlepsze, które chcielibyśmy Wam przedstawić, a oto one:
pkYG5ii.gif
5V20MaL.png
Podczas całego wydarzenia, radio ProjectFM zorganizowało wiele konkursów. Między innymi sejfy, możliwość rozmowy podczas audycji - na żywo.
Głównym wydarzeniem, na który czekali wszyscy, był konkurs o manane, lecz czy to zwykła manana?
Kto ją wygrał oraz jak trafiła w ręce tej osoby? Udało mi się przeprowadzić wywiad, ze zwycięzcą tego pięknego okazu.
Gzqqb1L.png

R Supervisor @AlimentoS_YT        U - Użytkownik @Wieslaw_Pindek

R: Witam, Supervisor AlimentoS_YT - Redakcja Project News.
U: Witam serdecznie.
R: Dotarła do nas informacja, że został Pan właścicielem konkursowej manany, czy to prawda?
U: Zgadza się, to jestem ja.
R: Super! Czy mógłby Pan powiedzieć, jak ona trafiła w Twoje ręce?
U: Manana trafiła w moje ręce poprzez wygrany event z okazji dzień kobiet.
R: Jakie było Twoje pierwsze wrażenie, na wygraną?
U: Pierwsze wrażenie było bezcenne, ciężkie do opisania - osoby które były w tej chwili ze mną na discordzie, cieszyli się razem ze mną.
R: Co posiada ta manana?
U: Posiadała napęd 4na4, ecu v4, turbo v5, gwintowane zawieszenie. Lampki oraz licznik karoty, pełny pakiet wizualny oraz id 306
R: Czy zamierzasz ją zostawić dla siebie, czy może sprzedać?
U: Tak, jest już sprzedana, ceny nie zdradze.
R: Dzięki wielkie za odpowiedzi! Chciałbyś kogoś pozdrowić?
U: Chciałbym pozdrowić prezentera @Matek^ i całą moją organizacje California.
R: A więc pozdrawiamy!
FHDG9ww.gif
5V20MaL.png
oa7gHMw.png
W imieniu całej serwerowej redakcji Project News...
 ...chcielibyśmy życzyć wszystkim Paniom - przede wszystkim dużo miłości, zdrowia, pieniędzy, pięknego uśmiechu oraz wszystkiego, co najlepsze!
WFHHM98.png
NFAS945.png

Autor: @AlimentoS
Korekta: @gereq
Grafiki: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.