Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ^^_Gruby

Galla6921
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 111594
Login: Galla6921
Nick oskarżonego: ^^_Gruby
Powód skargi: Sprzedał mojego szaftera ( Pisałem mu ze mam bana na tydzien )
Data zdarzenia: 21.08.2026
Dowody: Wyśle wszystkie ssy z DC 
Opis sytuacji: Do wczoraj miałem termin na schaftera . Pisałem mu o 21 ze moge wejsc i odkupić , to dzisiaj mi napisał ze sprzedał w dzien terminu .
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Dobrze wie 

• Super 1
  • Haha 5

Witam, odnosząc się do skargi, nie czuję się winny. Sprzedałem schaftera, dnia 20.09. Umowę z graczem miałem podpisaną do 18.09. Przez cały czas trwania umowy nie byłem w stanie dogadać się z graczem, ponieważ ten gdy chciałem się odmienić… nie odpisywał. Umówiliśmy się na spłatę 20.09, napisałem do niego że możemy dokonać transakcji od razu po evencie rancing club, gdy napisałem po evencie gracz wyżej piszący skargę nie raczył się nic odezwać i z tego co widziałem był zajęty graniem w inną grę. Sprzedałem schaftera tego samego dnia, bo potrzebowałem pieniędzy na spłatę pożyczki. Wszystko działo się poza terminem do którego miałem takowy pojazd zwrócić graczowi, posiadam całą rozmowe z zawarcia umowy, dodatkowo gracz myli się w liczeniu, umowa podpisana 28.08 na 3 tygodnie czyli do 18.09, a nie do 21.09.

Pozdrawiam i Życze miłego dnia

• Super 2

Pisałem ci już że to nie moja wina że miałeś bana, widocznie niewinny nie byłeś.

Czekam na wypowiedź administracji, nie będę dalej drążył tematu z osobą która jedynie co tutaj robi to mnie obraża. Proszę o to żeby osoba ta została za te wszystkie wyzwiska ukarana. Ode mnie to wszystko, smacznej kawusi… dla wszystkich czytających

• Super 3

Umowę ratalną/pożyczkę należy zawierać na serwerze z jak największa ilością szczegółów transakcji. Bazując na tym co uzgodniliście w w/w screnie czas na odsprzedanie minął 18.09, pojazd został sprzedany 20.09 słabo zostało to spisane i nie nazwałbym tego co uzgodniliście między sobą umową. Po przeanalizowaniu transakcji oraz wyliczeniu wartości pojazdów w tej operacji kwota różnicy nie narusza żaden z punktów regulaminu serwera. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.