Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na shvky

-=KodaK=-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KodakCK
Nick(i) oskarżonego(/ych): shvky
Powód skargi: Błąd w nadaniu mute, przedstawione dowody na niewinność i bezpodstawne odrzucenie apelacji.
Data zdarzenia: 7 Września 2026, 19:53
Dowody: Wszystko ładnie przedstawiłem w apelacji która jest już w archiwum i jest do wglądu dla rozpatrującego tę skargę. Daję link: 

Opis sytuacji: Dałem jasne i czytelne logi na swoją niewinność, dałem mu szanse przyznać się że popełnił błąd, nie wyraził skruchy, nie przeprosił a miał szanse na to więc dlatego piszę tę skargę.
A odrzucenie apelacji tłumaczenie się że na dc mu coś pisałem przykrego, nie jest w żaden sposób powiązane z tą skargą i apelacją, tylko chodziło o wytepanie mi auta z giełdy przez oskarżonego więc napisałem co o tym myślę zbyt dosadnie mu na dc podczas rozmowy.

Od kiedy dc=gra i ma wpływ na rozpatrzenie apelacji? 

Więc jeśli skarga zostanie przyjęta pozytywnie, proszę anulować kare z bazy kar, bo już ładnie czyste konto miałem a mi ta kara przez takiego delikwenta tylko zaśmieca kary i skalowanie. Dobranoc.

• Super 1
  • Haha 5
  • Lubię to! 4

Nie widzę powodu aby wyrażać w twoim kierunku skruchę, ponieważ nadal uważam, że kara została nadana poprawnie. Nagle po ukaraniu gracza Damiano, zacząłeś (w mojej opinii) go prowokować, aby pisał w momencie gdy posiadał on karę wyciszenia.

2 godziny temu, -=KodaK=- napisał:

A odrzucenie apelacji tłumaczenie się że na dc mu coś pisałem przykrego, nie jest w żaden sposób powiązane z tą skargą i apelacją, tylko chodziło o wytepanie mi auta z giełdy przez oskarżonego więc napisałem co o tym myślę zbyt dosadnie mu na dc podczas rozmowy.

I właśnie z tego powodu nie zdjąłem ci kary, gdybyś potrafił zachować kulturę wypowiedzi, jak najbardziej byłbym skłonny karę zdjąć, aczkolwiek skoro byłeś w stanie najeżdżać na członka mojej rodziny, to stwierdziłem, że nie mam powodów aby karę zdejmować. (Wgląd do rozmowy prywatnej na discordzie otrzyma RCON rozpatrujący skargę)

Od kiedy dc=gra i ma wpływ na rozpatrzenie apelacji? 

W tej sytuacji w pewnym stopniu ma, nie zamierzam ściągać kary poprzez apelacje w momencie którym obrażasz mnie, jak i członka mojej rodziny, nie jest to istotne dla mnie czy jest to na serwerze, discordzie, fb czy irl.

już ładnie czyste konto miałem a mi ta kara przez takiego delikwenta tylko zaśmieca kary i skalowanie.

Pozwoliłem sobie przejrzeć twoje kary z ostatnich 60 dni, w tym czasie otrzymałeś łącznie 14 kar, więc o jakim czystym koncie tutaj mowa? 

Edytowane przez shvky
  • Super 3
  • Haha 4
  • Lubię to! 1

6 minut temu, -=KodaK=- napisał:

"Pozwoliłem sobie przejrzeć twoje kary z ostatnich 60 dni, w tym czasie otrzymałeś łącznie 14 kar, więc o jakim czystym koncie tutaj mowa?"
Polecam się udać do okulisty i to dobrego, lista kar w tym roku. 
image.thumb.png.185bd5f9d821aefc7497c1d28eab7e91.png

Warny też są pewną formą kary, których nie widzisz, ale jako administracja mamy do nich wgląd.

• Super 3
  • Haha 4
  • Lubię to! 1

Napisano (edytowane)
5 godzin temu, shvky napisał:

Warny też są pewną formą kary, których nie widzisz, ale jako administracja mamy do nich wgląd.

W twoim przypadku 100% skarg na Ciebie to 80% odrzuconych, natomiast skarg przyjętych to 20% nadal sporo, więc liczę że i ta będzie rozpatrzona pozytywnie.
Widzę edytowałeś i i zmieniałeś co do Twojego zaśmiecania karami, bo widzę że załapałeś że mi chodziło o kary wyciszenia czyli samo (mute)
Jeśli Ty obrażasz też rodziny, i nie ważne czy na innym serwerze (forum) też mam ciekawe logi do wglądu dla rcon, bo tak samo pewnie nie mają nic wspólnego jak twoje z dc na mnie.
A mam tego sporo jaki jesteś toksyczny w swoim zachowaniu.

Edytowane przez -=KodaK=-
  • Super 1
  • Haha 3
  • Lubię to! 1

Napisano (edytowane)

"nie jest to istotne dla mnie czy jest to na serwerze, discordzie, fb czy irl."
@shvkywięc daje logi, ciekawe dla RCON do wglądu, jak obrażasz córki, żony, dzieci graczy all in jak leci. Jak tak bardzo odbiegasz od apelacji i skargi. Pokazałeś klasę nieraz, dlatego przyszedłeś grać na nasz serwer z stamtąd , nawet bmk-a cię nie uratuje pod twój wygląd i masę, do tego co pisałeś tam, no nie przekłada się!!!

Edytowane przez -=KodaK=-
  • Super 2
  • Haha 5
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

Jeśli chodzi o samą karę wyciszenia, to zostaje ona unieważniona. Po dogłębnej analizie logów, argumentacja Skarżącego może wskazywać na jej zasadność. Niemniej jednak nie można w sposób zero jedynkowy ocenić negatywnie decyzji Moderatora o jej nadaniu, gdyż nie jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić w jakim kontekście zostały napisane wiadomości Skarżącego po otrzymaniu przez innego gracza kary. 
Jeśli chodzi zaś o przywołane przez Skarżącego logi do wglądu przez RCON, to takich logów nie otrzymałem, dlatego nie mogę się do nich odnieść w niniejszej skardze. Jeżeli Skarżący rzeczywiście dysponuje tego typu materiałem, to może go przedstawić w osobnej skardze, gdzie zostanie on zweryfikowany. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.