Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - *KaMyK*

UncleWlad
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: UncleWlad
Nick pracownika: *KaMyK*
Powód: Bardzo pozytywna i miła obsługa, w luźnej atmosferze lekko śmiesznej, szybki i bezpieczny dojazd do celu
Dowody: https://imgur.com/a/EYzhkf8
Opis sytuacji: Zadzwoniłem po taksówkę, ponieważ potrzebowałem transportu. Bardzo szybko zareagował pracownik *KaMyK* co mnie ucieszyło, również bardzo szybciutko dotarł na miejsce. Po dotarciu wskazałem kurs docelowy, którym był Kurier. Podczas jazdy nawet zapytał się jakie radio bym chciał, odrzekłem pracownikowi, że ProjectPRG, po czym on zmienił stacją. Bardzo podobała mi się droga, która została wybrana rozważnie oraz była to najszybsza trasa. Podobał mi się kurs, i bardzo polecam tego przewoźnika.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.