Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xSwirek

ZychuOficial
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 32635
Login: ZychuOficial
Nick oskarżonego: xSwirek
Powód skargi: Celowe prowokowanie, wtrącanie się w rozmowę oraz podtrzymywanie konfliktu
Data zdarzenia: 11.08.2026
Dowody: Logi z gry przedstawiające pełny przebieg sytuacji, w razie czego mogę udostepnić swój plik z logami

Opis sytuacji:

W trakcie normalnej rozmowy prowadzonej przeze mnie z graczem Lari na miejsce przyjechał gracz xSwirek i zaczął wtrącać się do naszej rozmowy, mimo że wcześniej nie brał w niej udziału.

Jego pierwsze wiadomości nie miały na celu normalnego dołączenia do rozmowy. Po napisaniu „D:” oraz „To nieźle” skierował do nas tekst „wyjdźcie z domu”. W mojej ocenie już na tym etapie była to niepotrzebna zaczepka skierowana w naszą stronę.

Gracz został następnie kilkukrotnie poinformowany, żeby odjechał i zostawił nas w spokoju. Zamiast zakończyć sytuację, pozostawał na miejscu oraz dalej odpowiadał w sposób podtrzymujący konflikt.

Chciałbym szczególnie zwrócić uwagę na zachowanie gracza po otrzymaniu kary przez Lari. W momencie, kiedy Lari została wyciszona, xSwirek zaczął pisać kolejno między innymi:

„XD”
„było kozaczyć?”
„ez”
„coś jeszcze?”

W mojej ocenie jasno pokazuje to, że jego celem nie było zakończenie konfliktu. Wręcz przeciwnie — po ukaraniu drugiej osoby nadal kontynuował zaczepki, próbując wywołać dalszą reakcję.

Nie zamierzam jednocześnie ukrywać, że później również z mojej strony pojawiły się nieodpowiednie odpowiedzi i wyzwiska. Za swoje zachowanie otrzymałem już karę. Uważam jednak, że nie powinno to powodować pominięcia wcześniejszego oraz późniejszego zachowania xSwirka.

Cała sytuacja nie rozpoczęła się od tego, że bez powodu zacząłem obrażać tego gracza. Prowadziłem wcześniej rozmowę z Lari, w którą xSwirek sam się włączył, rozpoczynając od zaczepnych komentarzy. Następnie mimo próśb o opuszczenie miejsca pozostał i kontynuował zachowanie, a po ukaraniu Lari dodatkowo komentował sytuację tekstami pokroju „było kozaczyć?” i „ez”.

Moim zdaniem było to celowe prowokowanie oraz podtrzymywanie konfliktu. Szczególnie zachowanie po wyciszeniu Lari pokazuje, że gracz świadomie kontynuował zaczepki, zamiast zwyczajnie zakończyć sytuację i odjechać.

Proszę administrację o przeanalizowanie pełnych logów od momentu pojawienia się xSwirka oraz ocenę jego zachowania w całym kontekście sytuacji, a nie wyłącznie końcowego fragmentu, w którym również ja zacząłem odpowiadać mu w niewłaściwy sposób. Oraz zachęcam do zapoznania sie z jego historią kar gdzie przez 2 dni dostał 3 kary na czat, i moim zdaniem to on ponownie powinen zostać za to ukarany widac po jego histori profilu iz ten gracz to raczej typowy troll ma nowe konto i od samego poczatku kary non stop w ciagu 3 dni posiadania konta ma juz 5 kar 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:
https://imgur.com/a/2irGGdS

Edytowane przez ZychuOficial
  • Super 3
  • Haha 1
  • WOW! 1

Nie będę się rozpisywał, wszystko było załatwione IG, był administrator na miejscu. Nikogo nie obraziłem i nie wyzywałem nikogo po rodzinie, tak jak Wy zaczęliście pisać coś o moich rodzicach. Popraw swoje zachowanie w stosunku do innych graczy i będzie dobrze. Miłego.

Co do moich kar, są one dla niektórych słuszne, a dla niektórych nie. W każdym bądź razie, w tej sytuacji nie obraziłem nikogo. Chcąc iść Twoim tokiem myślenia [kary w krótkim odstępnie czasu], możemy zaobserwować to również u Was:

ZychuOficial:

image.thumb.png.98ef9730e4335f3d49efeec50845572e.png

Lari:

image.thumb.png.bf3b6d05fc51888acf5dc7f78fe4974b.png

To znaczy, że ZychuOficial ma mieć zakaz prowadzenia, a Lari jest również trollem jak piszesz? Nie wydaje mi się.

Edytowane przez xSwirek
screeny
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.