Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Euros Fredzia

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

6xNAy0C.png

Witam was serdecznie w Pojazdach graczy - serii w której przedstawiam wam pojazdy różnych graczy naszego serwera
Dzisiaj przyjrzymy się Eurosowi należącego do Fredzia! Zapraszam

pnpasek.png.261e703c72c37246c60587470528b5e8.png

R - Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu @fredzio321

R: Witaj Fredziu, miło mi cię poznać.

U: Mi również jest niezmiernie miło, Rafale.

R: Przejdźmy zatem do pierwszego pytania naszego programu, jakimiż to ciekawymi samochodami w ostatnim czasie miałeś zaszczyt opiekować?

U: Przed Eurosem miałem około czterdzieści samochodów na tym serwerze. ale auta które nie były kupowane handel to: Manana pierwsze auto, pózniej Picador 2.9 PB, po Picadorze przyszedł Solair następnie Greenwood, po nim Elegant jeszcze póżniej Vincent potem Boxville a na samym końcu BF Injection.

R: Aha.. To bardzo długa lista. Co skłoniło cię do zmiany Bf'a na Eurosa?

U :Eurosa zamieniłem za Bf injection z małą dopłatą w postaci 3000$. Eurosa wybrałem ponieważ jest on wzorowany na Nissanie 300zx którego zawsze chciałem posiadać garażu.

R: Aha, czyli spełniłeś swoje marzenie. Co posiadał zamontowane?

U: Miał założony komputer pokładowy 4 zaprogramowany na 1000 pkt, radio i wykrywacz fotoradarów, silnik 2.7PB, Jego osiągi w postaci vmaxu 215km/h bardzo mnie zadowalają. Nie jest to jakiś demon prędkości ale auto do przyjemnej jazdy.

R: Rozumiem cię, co zamontowałeś po zakupie?

U: Po zakupie założyłem turbo v1 żeby sobie strzelał. Tak mniej więcej tymczasowo zakończyłem tuning tego auta. Bardzo dziękuje @Dev za nabicie tego turbo do 2.0 bar.

R: Zamierzasz zmienić go w przyszłości na jakieś inne auto?

U: W przyszłości chce kupić Flasha ze względu na jego zwrotność i dobre osiągi. 

R: Dziękuje bardzo za twój jakże cenny czas oraz odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam gorąco, do następnego.

U: Żegnam serdecznie.

qQY7HpE.png

uWzEDSy.png

Jd3ndgX.png

LgQNEv5.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @gereq

pnkpasek.png.9315c438ee4bcd1be39a337df0608cdc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.