Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałe na pracownika frakcji - Kuzan

Kolusiek1324
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @Kolusiek1324
Nick pracownika: @Kuzan
Powód: Miło , przyjemnie i bezpiecznie spędzona podróż do celu 
Dowody: 
https://imgur.com/a/IelmnzL
Opis sytuacji: Witam z tej strony @Kolusiek1324 dzisiaj o godzinie 21:40  potrzebowałem transportu z miejsca do miejsca jakimi byly Praca Kontenerowca na tańszą giełdę Las Venturas. Więć jak to ja nie mogło się objeść bez wezwania najlepszych do tego stworzonych kierówców frakcji San Andreas Transport Corporation . Gdy już wysłalem zgłoszenie, wezwanie przyjął jeden z kierowców wspomnianej wcześniej frakcji @Kuzan. Kierowca szybko przyjął moje zgłoszenie i pojawił się na miejscu w którym byłem , po czym dostarczył mnie do wyznaczonego przezemnie miejsca jakim byla wspomniana Giełda Las Venturas. Podróż minęła bardzo bezpieczniej  przedewszystkim miłej i radosnej atmosferze. Także śmiało powiedzieć że Kierowca @Kuzan jest bardzo miłym i przyjemnym kierowcą który wie jak bezpiecznie i przyjemnie dostarczyć pasażerów do celu. Z całego serca mogę polecić tego kierowce innym graczom i powiedzieć im że mogą się czuć bezpiecznie gdy ten Pracownik siedzi za kierownicą. Pozdrawiam i życzę miłej nocy / dobrego dnia. Tak trzymaj @Kuzan

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.