Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na shvky

DJ_Joda6321
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Joda6321
Nick(i) oskarżonego(/ych): shvky
Powód skargi: nadużycie uprawnień 
Data zdarzenia: 10 minut temu około 
Dowody: napisałem na globalu "pały rębakiem" za co dostałem 24h mute podczas gdy g acz który napisał "pały tirem" nie dostał nawet ostrzezenia. 
Opis sytuacji: klasyk ze strony administracji, ZERO poczucia humoru i kij w... Nie dokończę. Pomine zignorowanie mojego reporta na gracza który napisał "pały tirem"  Nie pierwszy raz pisze skargę na wyżej wymienioną osobę, uważam że nadużywa ona swoich uprawnień. Chyba że wyżej wymieniony ma coś do rębaków, to proszę o wyjaśnienie w czym problem 

• Super 5
  • Haha 7

Witaj @DJ_Joda6321, otrzymałem zgłoszenie na ciebie, przez co zostałeś ukarany za określenie jakie napisałeś na czacie globalnym które odnosi się w sposób wulgarny w kierunku frakcji panującej na serwerze. Nie rozpatrywałem reporta na drugiego gracza ponieważ w tym czasie prowadziłem konwersację z graczem na discordzie serwerowym w celu wyjaśnienia pewnej kwestii wraz z @Kacp3r, aczkolwiek jeżeli chodzi ci o gracza @Matixo, został on ukarany warnem przez innego administratora. Nie widzę tutaj nadużycia swoich uprawnień.

• Super 1

Chłopie to się w żaden sposób nie odniosło do frakcji sapd a do krótkiego filmiku z tiktoka xd naprawdę zastanów się czasem z tymi karami bo już któryś raz dostałem od ciebie kare która nijak się ma do mojego czynu, skoro inne osoby które napisały "pały" dostają Warny albo nawet nie. Chłopie ty masz jakiś osobisty problem do mnie czy o co ci chodzi? Ktora to już kara od ciebie? Nawet nie chce mi się już tego liczyć... 

• Haha 8

13 minut temu, DJ_Joda6321 napisał:

Chłopie to się w żaden sposób nie odniosło do frakcji sapd a do krótkiego filmiku z tiktoka xd naprawdę zastanów się czasem z tymi karami bo już któryś raz dostałem od ciebie kare która nijak się ma do mojego czynu, skoro inne osoby które napisały "pały" dostają Warny albo nawet nie. Chłopie ty masz jakiś osobisty problem do mnie czy o co ci chodzi? Ktora to już kara od ciebie? Nawet nie chce mi się już tego liczyć... 

Osobiście odberałem to jako odniesienie do frakcji. Skoro otrzymałeś ode mnie wcześniej już jakieś kary i nie zostały nieuważnione, to były one słuszne. Inne osoby otrzymują warny ze względu na to, że ich historia kar w ostatnim czasie nie jest aż tak bogata, dodatkowo warn jest możliwością, a nie koniecznością, jest to na swój sposób ostrzeżenie gracza przed następnym czynem. Nie mam do ciebie żadnego problemu, nawet nie do końca cię kojarzę, więc nie mam o co mieć do ciebie problemu. Zostałeś ukarany przeze mnie 4 razy podczas swojej całej rozgrywki na serwerze.

• Super 2
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Zaraz minie tydzień od zaistniałej sytuacji, byłby ktoś na tyle uprzejmy i rozstrzygnął nasz rębakowy spór? Teraz ta sytuacja w sumie już tylko śmieszy zwłaszcza patrząc na wymiar kary i przewinienie jakie pojawiło się dzień później. Ale rozumiem, dostałem ta karę od innego moderatora/administratora/supportera który daje inne kary i inaczej patrzy na przewinienie. Czy żałuję obu tych sytuacji? W sumie trochę, bo o ile 12h za życzenie śmierci wynikało z tego że dałem się sprowokować o tyle sytuacja o której jest ta skarga została wzięta moim zdaniem trochę zbyt poważnie. Zaznaczę tu ponownie, moja wiadomość ABSOLUTNIE nie odnosiła się do frakcji SAPD i z tego miejsca chciałbym przeprosić każdego pojedynczego funkcjonariusza SAPD który poczuł się urażony moja wiadomością. 

• Haha 7

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.