Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - kabeikss

SVM!R
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: SVM!R
Nick pracownika: kabeikss
Powód: Dobra osoba w dobrym miejscu, pracownik na medal
Dowody:  https://imgur.com/a/dztd092
Opis sytuacji:

Opis sytuacji: Podczas gry potrzebowałem transportu do Las Payasadas, więc zgłosiłem się po taksówkę. Na moje zgłoszenie bardzo szybko odpowiedział kabeikss, który od razu ruszył po mnie. Już od początku było widać, że jest zaangażowany w swoją pracę i zależy mu na tym, aby pasażer czuł się komfortowo. Przez całą trasę panowała przyjazna atmosfera. Kierowca prowadził luźną rozmowę, pytał o muzykę, rozmawialiśmy o planach i o sporcie. Dodatkowo wykazał się bardzo dobrą znajomością mapy San Andreas, dzięki czemu kurs przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów. Uważam, że taka postawa zasługuje na pochwałę. Miła kultura osobista, profesjonalne podejście do pasażera i zaangażowanie sprawiły, że przejazd był naprawdę przyjemny. Oby więcej takich pracowników – życzę powodzenia i dalszych sukcesów na służbie!

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.