Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Jak0n

VineeK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: VineeK
Nick pracownika: @Jak0n
Powód: Bardzo szybka reakcja na zgłoszenie, miła atmosfera podczas podróży i bardzo profesjonalna obsługa klienta
Dowody:  https://imgur.com/a/mdx5a7o
Opis sytuacji: Potrzebowałem transportu spod szpitala na avispa country club, wysłałem zgłoszenie i niemal natychmiast przyjął je pan taksówkarz, po przyjezdzie zaproponował mi radio, zatem włączyliśmy radyjko i akurat leciała stara piosenka ,,Zanim pójdę" zaczeliśmy wspominać stare czasy i tak jakoś nam szybko minął czas, ogólnie uważam że pan kierowca jak najbardziej zasługuje na pochwałę. Bardzo miła obsługa. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.