Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Flash Lightmila

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

Qdn8poh.png

Witam was serdecznie w nowym artykule z serii "Pojazdy Graczy" Zobaczycie dziś pięknego Flasha, którego przywiózł do nas Lightmil!

Zapraszam do zapoznania się z wywiadem poniżej!

pnpasek.png.bd8be0a421e4566cdcee7f3d16db4638.png

R - Redaktor: @Rafaal U - Uczestnik wywiadu: @Lightmil

R: Witaj, miło mi cię poznać. Jestem Junior Reporter Rafaal z Lion News.

U: Siemka, jestem Lightmil.

R: Zaczniemy więc klasycznie od pytanka.. Czym jeździłeś przed zakupieniem tego Flasha?

U: Historia jest dość krótka, nie bez powodu pojazd ma ID 1488, był on moim 2 autem na serwerze, przed nim była tylko 1 pomyłka a mianowicie Tampa 2.3 w dieslu, ale kupiłem ją bo nie orientowałem się co i jak na serwerze.

R: Okej... W jaki sposób doszło do zakupienia Flasha? Zawsze chciałeś go kupić?

U: W zasadzie to kupiłem go ponieważ udało mi się go dorwać w salonie, kiedy zaczynałem grę to bardzo ciężko było o fajne auto, ponieważ giełdy nie były jeszcze aktywne, przez małą ilość graczy i trzeba było czekać na restart salonów i liczyć na dobre auto.

R: W jakiej konfiguracji był zakupiony?

U: Podczas kupna nie zdawałem sobie sprawy ale kupiłem go w dobrej cenie, jakoś 90k przy czym kupiłem go w największym wariancie dostępnym z salonu tj. 2.7 benzyna.

R: Nieźle trafiłeś, zmieniłeś coś w nim od razu po zakupie?

U: Cały tune jaki ten pojazd ma jest z mojej kieszeni gdyż auto posiadam od początku. Ogólnie posiada praktycznie posiada praktycznie całe wisu od tunera za wyjątkiem wlotów na dachu które zdemontowałem ponieważ nie podobało mi się oklejenie jakie się pojawia po jego montażu plus same wloty mi się nie podobają. Nie posiada jeszcze szyb, rejki czy lampek ale to jest zaplanowane na przyszłość, ogółem myślą przewodnią tego auta było zrobienie go w kolorystyce Flasha z DC Universe z racji że auto to Flash. Z mechanicznego tuningu to nie ma co tu dużo gadać, zmiana napędu na 4x4, elektryka też pozmieniana (znaczy ecu i turbo ), zestaw wyścigowy 3, i silnik 2 razy powiększany do pojemności 3.1. Zamontowałem niby instalację LPG, ale to bardziej w razie czego jakbym zapomniał 98 zatankować. Bardzo śmieszna sprawa jest z programem, kiedy programowałem elektrykę to Polak śmieszek zmienił receptur i dość dużo kosztowało mnie nauczenie PaiR.'a nowych programów xd, jakoś 150k chyba wydałem na programowanie go, ale finalnie udało się.

R: Oh, to bardzo ciekawa stylistyka. Dosyć oryginalny pomysł. Co zamierzasz zrobić w przyszłości, planujesz jakiś nowy zakup?

U: Planem na przyszłość jest zmiana lampek na żółte, przyciemnienie szyb na maksa oraz zmiana rejki na Flash, choć nie jestem pewien czy chcę to robić gdyż 1 osoba uświadomiła mnie co oznacza liczba 1488 i wydaje mi się lepiej jak sprawdzą co znaczy ci co ich ciekawi xD

R: Bardzo ci dziękuje za to że znalazłeś dla mnie czas. Tym czasem muszę się już zwijać do bazy. Do nastepnego!

U: Sayonara.

Wfnb7zq.png

AFzmul2.png

zYvv6vG.png

0xspey6.png

YtrX6Cj.png

pnpasek.png.bd8be0a421e4566cdcee7f3d16db4638.png

Chciałbyś aby twój pojazd znalazł się w naszej serii? Odezwij się w wiadomości prywatnej do @Rafaal

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @gereq

pnkpasek.png.8ad2d5f4ed9132b134da952cf514b3ec.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.