Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - fredzioch

Rybkaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Rybkaa
Nick pracownika: @fredzioch
Powód: Arcymily pracownik oraz Pewny i wystrzalowy przejazd.
Dowody: https://imgur.com/a/q9QvbNa
Opis sytuacji: Przebywalem obok urzędu w San Fierro lecz stwierdzilem ze pojade sobie troche dorobic na prace dodo
Los Santos International Airport. Kiedy wsiadlem do taksowki przywital mnie radosny taksowkarz fredzioch. Odrazu zapytal dokad ma mnie zawiesc. Gdy tylko uslyszal gdzie ma jechac odrazu ruszyl mocno szybko lecz bezpiecznie do celu. Podczas przejazdu pracownik wykazywal ogromna znajomosc mapy oraz oczywiscie kulture osobista, rowniez zapytal mnie czy chcialbym uslyszec jakies radio oraz o to jak minal mi dzien. Pan fredzioch zasluguje na ta pochwale bowiem jego umiejetnosci jazdy sa na bardzo wysokim poziomie oraz wykazuje on przeogromna kulture osobista. Wystawiam 5 gwiazdek. Polecam. 🌟🌟🌟🌟🌟

• Super 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.