Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga złożona na pracownika/ów grzegorr

kamilekD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick oskarżonego/nych: Grzegorr
  • Data oraz godzina zajścia incydentu: 24.05.2026, godzina: 02:47 (+/-) 
  • Opis sytuacji: zgłosiłem na 112 że drzewo było powalone, po kilku minutach patrzę.. zgłoszenie zostało odrzucone które nie powinno zostać
  • Dowody odnośnie sprawy: wysyłam zrzut ekranu
  • Proponowana kara: ja o tym nie decyduje, to sprawa wewnątrz SAFD, zarząd od was powinien ukarać pracownika według ich uznania
  • Coś od siebie: Zanim zgłoszenie wysłałem upewniłem sie że ktoś faktycznie jest, za 1 sprawdzeniem nikt na służbie nie był, chwile później po 5-10 minutach sprawdziłem ponownie, spoglądam i widze Grzegorr jest aktywny na służbie a drzewo było w takim miejscu że utrudniało rozgrywke to wysłałem żeby pełniący wtedy służbe gracz usunął powalone drzewo ale nawet nie wyjechał z bazy co jest jednoznacznie karygodne według mojej opinii, nie wiem ile siedział na bazie SAFD ale odkąd wbił na służbe z niej NIE wyjechał. Kolejną kwestią jest zgłoszenia na 112 Grzegorr w tamtej chwili odrzucił jak wspomniałem wyżej, po czym wyszedł z gry... kilka chwil później

mta-screen_2026-05-24_02-50-32.png

Edytowane przez kamilekD

Witaj @kamilekD,
Dziękujemy za nadesłanie skargi na naszego/ych pracownika/ów.

W pierwszej kolejności chciałbym dowiedzieć się w jakiej lokalizacji wezwanie zostało odrzucone, ponieważ moi pracownicy odrzucają powielone wezwania. A dnia dzisiejszego widnieją dwa wezwania z kłodami, która zostały wykonane o godzinie 2:39 (Tierra Robada, Tierra Robada) oraz 2:46 (Blueberry, Red County). Również chciałbym, aby wypowiedział się @Grzegorr.

Reiji_Sakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

17742726695167591059828873843019.png.c7ceda0e5928da470d2806e8fd7dfd26.png

• Super 1

Wypowiem się w ten sposób, po 1 kolego nie zmyślaj że nie ruszyłem się z bazy, bo zrobiłem parę 112 na które oczywiście pojechałem alarmowo. A to że widziałeś mnie podobno na bazie, to był moment gdzie przyjmowałem swoje pierwsze wezwanie dokładnie o godzinie 02:28 albo  gdzie schodziłem ze służby bo łapało mnie zmęczenie po prawie całym dniu spędzonym poza domem 🙂 A twoje zgłoszenie nie zostało usunięte celowo tylko omyłkowo. Bo to nie było tak że nie chciało mi się robić, bo ja nie migam się od swoich obowiązków. A nawet jesli zdarzenie okazalo sie byc tak zwanym doublem zgloszenia bo wczesniej wyslal je tez mieszkaniec. Takze tak napisal wyzej Reiji, powielone zdarzenia można odrzucić. Zgłoszeń było bardzo wiele więc mogło być powielone, lecz nie ukrywam trzymam się swojej wersji.

Edytowane przez Grzegorr
  • Super 2
  • Haha 2

To że odrzuciłem to nie musisz zaraz podkreślać 500 razy. Napisałem jak to wyglądało z mojej perspektywy i następnym razem nie osądzaj że stoję sobie tylko na bazie 😉 bo na patrolu to ja trochę byłem a nie stałem w miejscu jak to ty mówisz. Więc też następnym razem przypatrz się uważnie .

Edytowane przez Grzegorr
  • Super 1
  • Haha 2

Ja nie pisałem że kompletnie nic nie robisz, strażacy są oznaczeni czerwoną kropką, a w chwili gdy wysyłałem zgłoszenie byłeś aktywny na służbie i na mapie nie było widać tej kropki czerwonej, a często patrzę na mapę. Jeśli chodzi o zgłoszenie które zrobiłem, zastanawia mnie fakt czemu ogóle ruszałeś system alarmowy 112 gdy wiedziałeś że zaraz idziesz spać czy cokolwiek innego robić. Uważam że jeśli ktoś zamierza zejść z aktywnej służby niezależnie od frakcji raczej nikt nie rusza tego 112 tylko zostawia następnym którzy wejdą na aktywną służbę żeby mogli swoją prace wykonać.

• Super 1

Czerwona kropka znika z mapy jak się robi alt Taba 😉 miałem włączony panel w momencie gdy to zrobiłem tak dla twojej wiadomości i zaznaczona 112 która właśnie wysłałeś 😉 A że doszło do omyłkowego odrzucenia twojego zgłoszenia to co poradzę, zdarza się najlepszym 

Edytowane przez Grzegorr
  • Super 4
  • Haha 4

Witaj @kamilekD,
Dziękujemy za nadesłanie skargi na naszego/ych pracownika/ów.

Po przeanalizowaniu stanowisk obu stron oraz sprawdzeniu logów chciałbym zakończyć tę sprawę, przedstawiając krótkie wyjaśnienie:

W logach widnieje wyłącznie jedno odrzucenie zgłoszenia, dlatego jestem skłonny uznać, że była to zwykła pomyłka, a nie działanie celowe. Mimo wszystko sytuacja ta nie powinna mieć miejsca, ponieważ zgłoszenie powinno zostać przyjęte i zrealizowane. W związku z tym pracownik otrzyma ostrzeżenie, aby w przyszłości nie dopuścić do podobnej sytuacji. Skargę przyjmuję oraz zamykam!

Reiji_Sakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

17742726695167591059828873843019.png.c7ceda0e5928da470d2806e8fd7dfd26.png

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.