Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Koseryk

strusmeksykanski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Fallenn
Nick oskarżonego: @Koseryk
Powód skargi: Oszustwo podczas eventu
Data zdarzenia: 02.03.2021
Dowody: [2021-03-02 12:25:56] [Output] : [66] Koseryk >> A, i nikt nie dostaje Rhino i innych duĹĽych pojazdĂłw :), https://imgur.com/gallery/oDhXbtv
Opis sytuacji: Przyszedłem na "derby", potem odbyło się głosowanie co wolimy, derby zwykłe czy respionymi pojazdami, gracze wybrali respione, gdy koseryk i ktoś jeszcze zabrał się za respienie pojazdów, zauważyłem że zrespił on  2 ciężarówki, m.in. jedną ciężarówe oraz śmieciarke. Gdy event się rozpoczynał spytałem supporta czy usunie owe ciężarówki natomiast on odpisał "Nie?" '[2021-03-02 12:50:06] [Output] : (210) nestixx: kasujesz te tiry?, [2021-03-02 12:50:11] [Output] : (66) Koseryk: Nie?' Pod koniec eventu gdy było już pare osób MagiX'owi niby znikła ta ciężarówka, po czym on sobie ją specjalnie zrespił i dalej grał, wg. mnie jest to nadużywanie rangi na evencie ale to już inna sprawa (magix nie organizował derbów) również gdyby nie znał ID ciężarówki to by jej nie zrespił. 

poinformowanie o skardze: [2021-03-02 12:50:16] [Output] : (210) nestixx: Skarga bedzie dzis 🙂

Witaj drogi graczu, na początku chcialbym przytoczyć ci punkt regulaminu działu skargi na administrację, który złamałeś:

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Co do całej sytuacji, pisząc wiadomość "A, i nikt nie dostaje Rhino i innych dużych pojazdów" - możesz mi wierzyć lub nie, chodziło mi o Dumper'a (Akurat mogłeś o tym nie wiedzieć, ponieważ nie napisałem jego nazwy - dlaczego? Wyparowała mi z głowy. Chciałbym cię również poinformować, iż na większości derbów które organizuje (tj. losowe) w grze nie biorą udziału pojazdy Rhino oraz Dumper, reszta jest dozwolona 🙂. Tyle ode mnie, nie mam się tutaj z czego tłumaczyć.
Czekam na ARCON.

17 minut temu, Koseryk napisał:

Witaj drogi graczu, na początku chcialbym przytoczyć ci punkt regulaminu działu skargi na administrację, który złamałeś:

Witam serdecznie, nie nie złamałem punkty regulaminu a dlaczego? - [2021-03-02 13:31:35] [Output] : >> [66] Koseryk: jak co to zapoznaj siÄ™ ze skargÄ…

chodziło mi o Dumper'a

Można było napisać "odrazu zaznaczam z góry, nie respie dumperów ani rhino, odrazu by było wszystko jasne i by obyło się bez skargi 😉

w grze nie biorą udziału pojazdy Rhino oraz Dumper, reszta jest dozwolona

nigdy odkąd były losowe derby nie widziałem abyś pisał że dumper nie bierze udziału ale okej. 

po 2. napisałeś "innych dużych pojazdów" czyli dumpera bierzesz jako 'inne', ok. 

Również czekam na ARCON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.