Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Paweel.mnr - oskarżony przez Komanoid

Komanoid
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Paweel.mnr
Data zdarzenia: 09.05.2026 23:30
Opis zdarzenia: W dniu 09.05.2026 około godziny 23:30 zostało przeze mnie wysłane zgłoszenie /112 dotyczące przewiezienia mojego pojazdu na przecho. Zgłoszenie zostało przyjęte przez Paweel.mnr, po czym zostałem poinformowany o koszcie usługi wynoszącym 500$, a następnie przelałem tę kwotę wskazanemu pracownikowi. Po opłaceniu usługi podałem dokładną lokalizację pojazdu, informując, że chodzi o czarne SGT TRS stojące prawie na samym końcu molo.
Następnie otrzymałem wiadomość, że mam być przy pojeździe. W związku z tym wróciłem pontonem na molo wskazałem konkretnie, o który pojazd chodzi. Po tej czynności nie otrzymałem żadnej dalszej informacji, że zgłoszenie nie będzie realizowane, że mam pozostać przy aucie ani że usługa zostaje anulowana. Mimo tego pojazd nie został przewieziony na przecho.

Po zalogowaniu następnego dnia zastałem pojazd na parkingu policyjnym. Z dostępnych informacji wynika, że auto zostało odholowane o 23:44:15 przez pracownika Daniel. i oznaczone jako porzucone. Jednocześnie nie odnotowałem żadnego zwrotu wcześniej przekazanych 500$, mimo że usługa nie została wykonana. Dodatkowo bilet parkingowy miałem opłacony do godziny 01:00 problem w tym, że wyjechałem autem z miejsca parkingowego aby wskazać o który pojazd dokładnie chodzi

W praktyce doszło więc do sytuacji, w której pracownik przyjął pieniądze za usługę, nie doprowadził jej do wykonania, a pojazd chwilę później trafił na parking policyjny. Z mojej perspektywy wygląda to na pobranie opłaty bez realizacji usługi albo rażące zaniedbanie obowiązków przez pracownika. 

Tak krótki czas między ostatnią wiadomością a odholowaniem pojazdu budzi uzasadnione podejrzenie, że działania były skoordynowane.

Dowody:  

[2026-05-09 23:30:17] [Output] : ✔ Twoje zgłoszenie /112 zostało przyjęte przez Paweel.mnr.
 [2026-05-09 23:30:28] [Output] : >> [202] Paweel.mnr: ile taka usługa?
 [2026-05-09 23:30:32] [Output] : << [202] Paweel.mnr: 500
 [2026-05-09 23:30:38] [Output] : ✔ Pomyślnie wysłano 500.00$ do gracza Paweel.mnr!
 [2026-05-09 23:31:30] [Output] : >> [202] Paweel.mnr: Prawie na samym końcu molo czarne SGT TRS
 [2026-05-09 23:34:08] [Output] : << [202] Paweel.mnr: Musisz byc przy pojedzie
 [2026-05-09 23:34:18] [Output] : >> [202] Paweel.mnr: ..
 [2026-05-09 23:35:19] [Output] : (202) Paweel.mnr: Witam, Pracownik *Paweel.mnr* z SA Road Assistance! *kłania się*.

image.png?ex=6a023acf&is=6a00e94f&hm=af746cb3bd85e7c29e9b215bad6474a2742437c4943637eb1ceaafad132374d0&

Edytowane przez Komanoid
  • Super 1

Witam, Pracownik *Paweel.mnr* z SA Road Assistance! *kłania się*.

Nię będę się jakoś bardzo dużo rozpisywał. Teraz patrząc na sytuacje, przyznaje się do błędu źle postąpiłem, powinnem zabrać pojazd zgodnie otrzymaną 112, bardzo przepraszam za to i że pojazd trafił na pp. Jestem gotów do zwrocenia kosztów.

Edytowane przez Paweel.mnr
  • Super 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Widzę, że koszta zostały zwrócone. Przyszłościowo @Paweel.mnr - jeżeli gracz prosi Ciebie o transport pojazdu z miejsca na miejsce, to po szczegółowym opisie pojazdu możesz wziąć, nie musi gracz znajdować sie obok niego. Skargę przyjmuję i zamykam.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.