Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na NoRbi880

burgundy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: burgundy.
Nick oskarżonego: @NoRbi880.
Powód skargi: Brak reakcji na raporta, bezpodstawne odrzucenie go, aroganckie zachowanie na pm.
Data zdarzenia: Dzisiaj 01.03.
Dowody: [2021-03-01 21:14:43] [Output] : âś” Supporter NoRbi880 odrzuciĹ‚ twoje zgĹ‚oszenie!

[2021-03-01 21:15:02] [Output] : >> [37] NoRbi880: ty masz jakieĹ› problemy z wykonywaniem swojej pracy supportera?>

[2021-03-01 21:15:14] [Output] : >> [37] NoRbi880: przyjmujesz mi raporta z uzasadnieniem i ODRZUCASZ raporta?

[2021-03-01 21:16:27] [Output] : >> [37] NoRbi880: rozumiem, że nie potrafisz odpisać, mam nadzieję, że w skardze się wypowiesz
[2021-03-01 21:16:42] [Output] : << [37] NoRbi880: zajmujesz cas tylko administracji takimi sprawami masz auto rozwalone to jdziesz do mech

[2021-03-01 21:16:57] [Output] : >> [37] NoRbi880: rozumiem, w takim wypadku zobaczymy siÄ™ w skardze na forum
Opis sytuacji: Witam, dzisiaj napisałem raporta z treścią mniej więcej "Gracz spowodował krytyczny stan silnika mojego pojazdu", wiadomym jest, że nie napisałbym raporta o fixa. Supporter odrzucił mojego raporta, nie chciał mi w żaden sposób mi odpisać a po poinformowaniu, że może w skardze się wypowie dostałem arogancką odpowiedź zwrotną. Oskarżony oskarżył mnie o zajmowanie czasu administracji a samą sprawą musiał zająć się @Kacpiiierek.

Twoim obowiązkiem jest pomoc graczowi, jeśli według Ciebie raport wysłany przeze mnie był niezrozumiały, niesprecyzowany (mimo bardzo prostej treści raporta) to powinieneś się dowiedzieć o co chodzi. Podczas pisania raportu robiłem wyścigi a sama naprawa Cheetaha kosztuje sporo dlatego też brak reakcji na raporta mnie zabolał.

Urażony się nie poczułem, uważam jednak, że Supporter (jak sama nazwa wskazuje) jest od pomocy graczom serwera dlatego też takie wiadomości w moim mniemaniu są nie na miejscu.

PS: Jednym punktem z regulaminu dotyczącym pisania skarg jest poprawna polszczyzna, prosiłbym o zastosowaniu się również do tego punktu...

1 godzinę temu, burgundy napisał:

Twoim obowiązkiem jest pomoc graczowi, jeśli według Ciebie raport wysłany przeze mnie był niezrozumiały, niesprecyzowany (mimo bardzo prostej treści raporta) to powinieneś się dowiedzieć o co chodzi. Podczas pisania raportu robiłem wyścigi a sama naprawa Cheetaha kosztuje sporo dlatego też brak reakcji na raporta mnie zabolał.

Jeśli raport jest niesprecyzowany nie musimy go przyjmować. Idąc twoim tokiem myślenia raporty typy "help" "pomocy" też powinniśmy przyjąć i się dowiedzieć o co chodzi a jednak tak nie jest i są odrzucane z racji braku sprecyzowania sprawy.

Nie wiesz jak jest to nie decyduj o tym co powinienem. Niech RCON o tym zadecyduje.

1 godzinę temu, burgundy napisał:

PS: Jednym punktem z regulaminu dotyczącym pisania skarg jest poprawna polszczyzna, prosiłbym o zastosowaniu się również do tego punktu...

Okok kolego.

3 minuty temu, NoRbi880 napisał:

Jeśli raport jest niesprecyzowany nie musimy go przyjmować. Idąc twoim tokiem myślenia raporty typy "help" "pomocy" też powinniśmy przyjąć i się dowiedzieć o co chodzi a jednak tak nie jest i są odrzucane z racji braku sprecyzowania sprawy.

Jeśli nie widzisz różnicy między "gracz spowodował krytyczny stan silnika mojego pojazdu" a raportem o treści "help" to zastanów się czy rzeczywiście nadajesz się na powierzoną Tobie funkcję.

Oto treść twojego raporta : "gracz spowodował stan krytyczny mojego pojazdu, drogiego pojazdu."

Więc tak przyznaje się mój błąd źle zrozumiałem treść tego raporta i mogłem inaczej go rozpatrzeć.

Z racji że źle postąpiłem, najmocniej cię przepraszam i dołożę wszelkich starań by takowe sytuacje nie miały miejsca. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

•  

@NoRbi880 jeżeli nie rozumiesz treści reporta to zostawiasz go dla kogoś innego albo kierujesz wiadomość prywatną do gracza w celu doinformowania się w czym leży problem. Tak samo nie na miejscu są takie odpowiedzi do gracza. 
W tej sytuacji Supporter otrzymuje ostrzeżenie słowne, jednakże kolejne takie sytuacje będą się wiązać z karą czasową. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.