Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🚜 Urodzinowa aktualizacja: Odświeżenie pracy Kosiarek | 2026

Sky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, HODDIN napisał:

Na tych samych ulepszeniach?

Akurat 8k to się zarabiało na starych kosiarkach więc nie wiem czy takie wyższe będą teraz.

Mam nadzieję że te różnice w kursach sprzedaży nie będą drastyczne aby można było cały czas sprzedawać bez poczucia starty połowy zarobku jak jest słaby kurs.

dokładnie, a po za tym moim skromnym zdaniem gracza który gra tutaj od 2020 roku takie zmiany nie są dobre dla starszych graczy którzy mieli wymaksowane po staremu a teraz prawie od nowa. To samo jesli chodzi o kuriera

• Super 2

2 godziny temu, Pan*Marian napisał:

dokładnie, a po za tym moim skromnym zdaniem gracza który gra tutaj od 2020 roku takie zmiany nie są dobre dla starszych graczy którzy mieli wymaksowane po staremu a teraz prawie od nowa. To samo jesli chodzi o kuriera

Jeżeli miałeś wymaksowane kosiarki przed reworkiem, to teraz masz przeniesioną taką samą ilość XP, która pozwoli Ci zarabiać tyle samo lub więcej, więc nie rozumiem skąd teoria że musisz wbijać poziomy prawie od nowa? Zalecam zapoznać się dokładnie z całym postem, a szczególnie sekcją o przeniesieniu XP, obecnie Twoje przemyślenia mijają się z tym jak jest rzeczywiście, co może wprowadzać innych w błąd.

• Super 4

8 minut temu, Sky napisał:

Jeżeli miałeś wymaksowane kosiarki przed reworkiem, to teraz masz przeniesioną taką samą ilość XP, która pozwoli Ci zarabiać tyle samo lub więcej, więc nie rozumiem skąd teoria że musisz wbijać poziomy prawie od nowa? Zalecam zapoznać się dokładnie z całym postem, a szczególnie sekcją o przeniesieniu XP, obecnie Twoje przemyślenia mijają się z tym jak jest rzeczywiście, co może wprowadzać innych w błąd.

Ale kupe siopy trzeba wydać na upgrade tak samo kurier miałem Maxa i teraz worek pieniędzy trzeba wydać żeby być na tym samym poziomie 

• Super 1
  • Lubię to! 1

11 minut temu, Sky napisał:

Ta super, trzeba wydac okolice 50k aby zarobki wrocily do poprzednich.  Aktualnie mam wydane okolo 30k a zarobki na poziomie 4500$ gdzie wczesniej mialem okolice 6/7k. Ta sama sytuacja z pracąkuriera, były super zarobki zależnie od kursu a tera tez trzeba wydac majatek aby praca byla na chociaz polowie tego poziomu co wczesniej

• Super 5
  • Lubię to! 1

5 minut temu, zbroja102 napisał:

Ale kupe siopy trzeba wydać na upgrade tak samo kurier miałem Maxa i teraz worek pieniędzy trzeba wydać żeby być na tym samym poziomie 

dokladnie...

• Super 2

38 minut temu, Xigzet napisał:

Ta super, trzeba wydac okolice 50k aby zarobki wrocily do poprzednich.  Aktualnie mam wydane okolo 30k a zarobki na poziomie 4500$ gdzie wczesniej mialem okolice 6/7k. Ta sama sytuacja z pracąkuriera, były super zarobki zależnie od kursu a tera tez trzeba wydac majatek aby praca byla na chociaz polowie tego poziomu co wczesniej

Nie dość ze trzeba wydać dużo kasy to jeszcze trzeba nabić expa żeby zarabiać tyle samo. z kurierem akurat jest taka sytuacja że wcześniej przewóz pieniędzy na max lvl robiło się przyjemnie, a teraz trzeba jeździć do 10npc jak na 1lvl starego kuriera 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.