Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🚜 Urodzinowa aktualizacja: Odświeżenie pracy Kosiarek | 2026

Sky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

24 minuty temu, Sky napisał:

Testy zarobków wykazały maksymalny przychód na poziomie 8200$/h. Przy najniższym kursie, który zdarza się dość rzadko,
dolna granica to okolice 4200$/h.

Na tych samych ulepszeniach?

Akurat 8k to się zarabiało na starych kosiarkach więc nie wiem czy takie wyższe będą teraz.

Mam nadzieję że te różnice w kursach sprzedaży nie będą drastyczne aby można było cały czas sprzedawać bez poczucia starty połowy zarobku jak jest słaby kurs.

Edytowane przez HODDIN
  • Super 2

8 minut temu, DJ_Nadia.mf napisał:

😎 dobra robora! Ale pytanie gdzie będą teraz kosiarki oddawac w Montgomery czy palamino creek? Czy nie ma to już znaczenia? 

Nie ma znaczenia, obie lokalizacje mają wszędzie te same ukształtowanie terenu, odległości.

• Super 5

Ale super! Na kosiarkach miałem 1 lvl chyba i mi brakowało ze 100 expa do następnego poziomu - szczerze, nie przepadałem za nimi. Teraz po reworku praca będzie wyglądać - mam nadzieje - o wiele ciekawiej! ❤️

Jeszcze ten kurs trawy, który zmienia się dynamicznie i sprzedaż po wygodnym dla nas kursie, no coś pięknego!

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.