Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na marceljab1234

WiolaWiniewska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, balon napisał:

UID:  84161
Login: balon
Nick oskarżonego: @marceljab1234
Powód skargi: sprzedal mi fure i jest na pp
Data zdarzenia: 07.04.2026
Dowody: https://imgur.com/a/IT2w9hJ
Opis sytuacji: kupilem fure i jest na pp 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @marceljab1234

nie zabrałeś jej z mojej posesi i stała tam 2h i pojechała 

@marceljab1234 - jako sprzedawca twoim obowiązkiem jest przekazać pojazd w stanie umożliwiającym jego uruchomienie oraz poinformować o wszelkich wadach związanych z użytkowaniem. Pojazd w momencie sprzedaży nie może znajdować się parkingu policyjnym, wyjątkiem jest zgoda kupującego na ten fakt. W związku z złamaniem regulaminu serwera przez ciebie jesteś zobowiązany zwrócić koszty wyciągnięcia pojazdu z parkingu policyjnego. 
Pieniądze przelej bezpośrednio do gracza bądź przez bank, o wykonaniu przelewu poinformuj mnie za pośrednictwem odpowiedzi do tej skargi.
Na wykonanie przelewu masz 24h.

46 minut temu, copka napisał:

@marceljab1234 - jako sprzedawca twoim obowiązkiem jest przekazać pojazd w stanie umożliwiającym jego uruchomienie oraz poinformować o wszelkich wadach związanych z użytkowaniem. Pojazd w momencie sprzedaży nie może znajdować się parkingu policyjnym, wyjątkiem jest zgoda kupującego na ten fakt. W związku z złamaniem regulaminu serwera przez ciebie jesteś zobowiązany zwrócić koszty wyciągnięcia pojazdu z parkingu policyjnego. 
Pieniądze przelej bezpośrednio do gracza bądź przez bank, o wykonaniu przelewu poinformuj mnie za pośrednictwem odpowiedzi do tej skargi.
Na wykonanie przelewu masz 24h.

jak niby jak auto stało na moje posesi i gracz nic z nim nie zrobił to co ja mam tszymać nie swoje auto na podjezdzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.