Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na squbany231

Notix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 29912

Login: Notix

Nick oskarżonego: squbany231

Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu podczas sprzedaży

Data zdarzenia: 29.03.2026

Dowody: 

Spoiler

[2026-03-29 22:14:45] [Output] : OG > (153) squbany231: [S] Elegant 2.2 pb FT set jadeit Brak: nitro/bal/lpg cena auto+tune 327k -50% oddam za 320k pisz pm

[2026-03-29 22:19:51] [Output] : >> [153] squbany231: niech bedzie, z braków mówiłeś tylko że lpg, bak i nitro?

[2026-03-29 22:19:58] [Output] : << [153] squbany231: ta

Opis sytuacji: Kupiłem od @squbany231 pojazd marki elegant. Gracz zapewnił mnie że do FT - Full tune(zamontowany cały możliwy tuning) w pojeździe brakuje tylko LPG, baku paliwa oraz nitro. Pomimo zapewnień gracza do FT brakuje znacznie więcej a mianowicie pojazd dodatkowo nie posiada zamontowanego: Bodykitu, systemu ABS oraz dodatkowego klucza. Oczekuje zwrotu pełnej kwoty montażu wspomnianych wcześniej elementów tuningu żebym mógł je zamontować dlatego, że zostałem oszukany co do ich obecności. Pojazd chcę zachować, ale takie różnice względem zapewnień są niedopuszczalne.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Spoiler

ss.thumb.jpg.f2b123645ea1383fc81f9c1e5b0b0098.jpg

Edytowane przez Notix
poprawka

Pomijając braki o których zostałeś poinformowany oskarżony będzie musiał dodatkowo wpłacić 290 000$ na konto administracji RCON UID 30077 w celu zamontowania brakujących podzespołów o których nie zostałeś poinformowany:
- Zmiana zestawu na Torowy

- Moduł zmiany napędu

- System ABS

Po wpłaceniu w/w kwoty braki zostaną zamontowane na ten pojazd (Elegant VUID 49431).

@squbany231 - W jakim czasie tą kwotę uregulujesz? 24h na wypowiedź.

Edytowane przez copka
  • Super 1
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.