Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Domanu.mnr

Kolec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 316
Login: FajnyZiomek
Nick oskarżonego: Domanu.mnr
Powód skargi: Celowe taranowie osoby uciekającej podczas pościgu
Data zdarzenia: 25.03.2026
Dowody: Tylko w takiej jakości udało mi się nagrać skróty sytuacji z streama na kicku osoby strzalaxgaming, bo niestety moja nagrywarka nie chce nagrywać przeglądarek. Jeśli będzie taka potrzeba to można samemu na zapisie z streama sobie sprawdzić cały fragment z pościgu https://imgur.com/a/Ky2iSVz
Opis sytuacji: Miałem pościg w San Fierro, z początku uciekałem pojazdem Buffalo i już na samym początku zostałem staranowany, po kilku minutach gdy zaczął mi się dymić silnik postanowiłem zrobić przesiadkę na motocykl, o dziwo policja dalej mnie ścigała a to się nie zdarza, więc to już było dziwne, osoba oskarżona no stop mi utrudniała ucieczkę w sposób celowego blokowania mnie, taranowania itp, aż doszło do tego że na bramkach uderzył w mnie na czołówkę i spadłem z pojazdu, po czym dalej zaczął przeszkadzać blokując mnie i motocykl, przez co zostałem złapany przez funkcjonariusza smacznychleb.mnr. Pragnę też wspomnieć że akurat dziwnym trafem osoba oskarżona jak i osoba z SAPD które mnie jako jedyna goniła są w tej samej organizacji, mam na myśli to że mogli być w zmowie, która miała na celu aby Domanu.mnr pomagał funkcjonariuszowi smacznychleb.mnr mnie złapać, gdyż nikogo na służbie SAPD nie było aby pomóc w pościgu, również dodam że akurat dziwnym trafem obydwie osoby mają taką samą końcówkę nicku, co też wzbudza podejrzenia że się dobrze znają, co mogło prowadzić do tego że prowadzą gdzieś rozmowę na jakimś komunikatorze i nawzajem obdarowują siebie informacjami na temat pościgu np; gdzie się mogę znajdować, w którą stronie jadę itd.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [42] Domanu.mnr: informuje o skardze ;0

Edytowane przez Kolec
  • Super 5
  • WOW! 1

Odniosę się tutaj króciutko, taranowałem cię, bo jak dla mnie śmieszne jest przesiadać się na NRG gdy na służbie jest 1 PD z v-maxem nie dorównującym nawet 1/2 do twojego motocykla, nie wyrażam skruchy i przyjmuję karę, cieszę się nawet że dzięki mnie udało się ciebie złapać, dziękuje bardzo i pozdrawiam serdecznie, miłej nocki 😘

• Super 7

Rzadnę wytłumaczenie że taranowałeś bo przesiadłem się na nrg, jak już to na fcr, a to już nie twoja sprawa że się przesiadłem, tylko policji. To wiadomo dlatego smacznychleb.mnr kontynuował pościg za motocyklem a tego zwykle nie robią, bo ty zapewne gdzieś go podkręcałeś żeby mnie gonił a ty mu pomożesz. Fajnie że się przyznałeś do tego 😉 

4 minuty temu, Domanu.mnr napisał:

cieszę się nawet że dzięki mnie udało się ciebie złapać

• Super 2
  • Haha 1

Napisano (edytowane)
22 minuty temu, Domanu.mnr napisał:

mogłeś dać tylko jednego klipa bo na pierwszym to jechałeś pod prąd 

Czyli dziwnym trafem akurat gdy już skoczyłem odbiłeś w swoje prawo żeby w mnie trafić, a z początku kierowałeś się w lewą stronę, druga sprawa pod koniec tego klipa dalej blokowałeś. 

Edytowane przez Kolec
  • Super 1
  • Lubię to! 1

No tak, tak jak pisałem przyjmuję karę i nie zamierzam się tutaj bronić bo złamałem regulamin, jak dla mnie w słusznym celu, jeździcie ciągle, prowokujecie te pościgi, jeździcie na DM'a, skaczecie tymi motorkami a później macie jeszcze czelność nazywać osoby, które was zgubiły nieudasami, jeśli ktoś postanowi zrobić normalny pościg to wielki streamer każe robić mu skoki albo jechać na DM'a gdzie jeśli tego nie zrobi to jest wyzywany, niestety osoba, która wtedy siedziała u ciebie na tym komarku uciekła bo odwaliła sobie rzecz, która występuję u was na porządku dziennym - wskoczył do wody i się utopił XD
Także ja na waszym miejscu bym się nie dziwił, że takie czyny są stosowane w waszym kierunku nie tylko z mojej strony, wszystko działa w dwie strony i nazwałbym to po prostu karmą.

• Super 4

28 minut temu, Domanu.mnr napisał:

No tak, tak jak pisałem przyjmuję karę i nie zamierzam się tutaj bronić bo złamałem regulamin, jak dla mnie w słusznym celu, jeździcie ciągle, prowokujecie te pościgi, jeździcie na DM'a, skaczecie tymi motorkami a później macie jeszcze czelność nazywać osoby, które was zgubiły nieudasami, jeśli ktoś postanowi zrobić normalny pościg to wielki streamer każe robić mu skoki albo jechać na DM'a gdzie jeśli tego nie zrobi to jest wyzywany, niestety osoba, która wtedy siedziała u ciebie na tym komarku uciekła bo odwaliła sobie rzecz, która występuję u was na porządku dziennym - wskoczył do wody i się utopił XD
Także ja na waszym miejscu bym się nie dziwił, że takie czyny są stosowane w waszym kierunku nie tylko z mojej strony, wszystko działa w dwie strony i nazwałbym to po prostu karmą.

Nie jestem z tych osób które kierują się podczas pościgu na DM, czy przesiadają na motocykle, po prostu przesiadłem się bo byłem z irytowany tym że ktoś donosi do sapd gdzie się aktualnie znajduje przez co nie miałem szans na ucieczkę. Nie ma co już tego dalej ciągnąć, było minęło.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.