Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Adeptem - Fileq

Simson*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

989A1BY.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z Adeptem frakcji San Andreas Road Assistance – @Fileq.

LKZ38Vt.png

S: @Simson* | F: @Fileq

S: Dzień dobry, z tej strony Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Czy miałbyś ochotę udzielić mi wywiadu odnośnie Twojej kadencji na serwerze?
F: Witam, Adept @Fileq z San Andreas Road Assistance. Z przyjemnością!

S: Bardzo cieszy mnie taka odpowiedź! Na początku prosiłbym Cię, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom. Opowiedz im, proszę, coś o sobie!
F: Mam na imię Wiktor, mam 16 lat. Jestem osobą wesołą i spokojną, która lubi poznawać nowych ludzi.

S: Super! W takim razie może opowiesz, jak znalazłeś się na platformie MTA oraz na serwerze ProjectRPG?
F: Na platformę MTA trafiłem dzięki mojemu bratu, który pokazał mi tę grę. Mój pierwszy serwer, na którym grałem, to serwer konkurencji. Na ProjectRPG znalazłem się, ponieważ znudził mi się serwer, na którym grałem przez dłuższy czas i tak oto się tutaj pojawiłem.

PjvhC1P.gif

S: Jesteś Adeptem we frakcji San Andreas Road Assistance. Co skusiło Cię do dołączenia w jej szeregi?
F: Do dołączenia do frakcji San Andreas Road Assistance skusiło mnie to, że mam doświadczenie w tej frakcji i nie miałem co robić na serwerze, bo przez tyle lat grania w MTA te same prace stają się nudne po kilkunastu latach rozgrywki. W skrócie: wypaliłem się pracami dorywczymi.

S: Masz przegrane 100 godzin na serwerze, więc jesteś dość nowym graczem. Chciałbym Cię zapytać, jaki masz majątek?
F: Jeśli chodzi o majątek, to na ten moment mam bardzo mały, ale z biegiem czasu na pewno będzie wzrastał.

S: Przynależysz też do organizacji Project D. Jak oceniasz atmosferę w tej organizacji oraz dlaczego wybrałeś właśnie ją?
F: Jeśli chodzi o organizację Project D, jest to organizacja jak każda inna. Można poznać nowych ludzi i pograć razem na serwerze. Wybrałem tę organizację z powodu braku przynależności do żadnej innej, lecz myślę, że w niedalekim czasie odejdę z niej i dołączę do innej.

S: Jak oceniasz frakcję San Andreas Road Assistance oraz jej zarząd?
F: Frakcja San Andreas Road Assistance jest fajną frakcją pod swobodną rozgrywkę, Role-Play i pomaganie graczom na serwerze, a zarząd w tej frakcji jest bardzo przyjazny.

ruzsaQw.gif

S: Planujesz zostać na serwerze na dłużej, czy jednak masz zamiar spróbować czegoś innego?
F: Na ten moment nie wybieram się na inny serwer i nie będę się nigdzie wybierał.

S: Bardzo Ci dziękuję za rozmowę, ponieważ to było ostatnie pytanie do Ciebie! Czy masz ochotę kogoś pozdrowić bądź przekazać jakąś wiadomość naszym czytelnikom?
F: Oczywiście, chciałbym serdecznie pozdrowić: @Siako@Freaky.@xPawel69@Ciapaj@DanutyKucharskie@stanislaw.@tadeusz.@MacieK@Fran3k@LastoAkaRudy@Kaczorowskyyy@DarXe.mnr@Perka@ProKy@MrBeast@wit4ek@dercia@zabson oraz @Bolesny.

XGwBbve.png

Chciałbym serdecznie podziękować za przeczytanie mojego wywiadu oraz zachęcić do przeczytania innych artykułów moich znajomych z Redakcji Prasowej Project News w wątku na naszym forum.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

NPw1pMQ.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.