Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem DJ_Nadia

Aron2077.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

7KFHL8t.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Reporter @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam Was do przeczytania wywiadu, w którym wzięła udział @DJ_Nadia.

LKZ38Vt.png

A: @Aron2077.mnr | DN: @DJ_Nadia

A: Witam, z tej strony Reporter @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłabyś chętna udzielić mi wywiadu?
DN: Hej, jasne!

A: Czy na początek mogłabyś przedstawić się naszym czytelnikom?
DN: Mam na imię Nadia, mam 17 lat. Pod koniec wakacji, czyli 18 sierpnia, będę obchodzić swoje 18 urodziny! Czuję się staro, haha, ale czas leci, cóż poradzić. Moim hobby jest DJ-ka. Właśnie z tego powodu napisałam wtedy podanie do Radia ProjectFM, ale również gram na YouTube i chętnie zapraszam do posłuchania moich fajnych nutek. Mój nick na YouTube to djladyv2. Jestem osobą, która lubi poznawać wielu ludzi – inaczej mówiąc, jestem rozmowna i sympatyczna. Zawsze staram się być miła na serwerze i z każdym popisać, zarówno na serwerze, jak i poza nim. Mam pieska (suczkę), chomiki oraz papugi. Jestem jedynaczką, trochę szkoda, haha, ale samej mi się nie nudzi. Ogólnie jestem miłośniczką kotów, zawsze lubiłam kotki! Powiem szczerze, że pająki też lubię. Większość ludzi się ich boi, ale ja na przykład nie. No, może czasami się boję, haha. Niedługo kończę szkołę. Aktualnie uczęszczam do zawodówki, jestem w trzeciej klasie i mam praktyki w tekstyliach, w których zajmuję się głównie zasłonami i firankami. Po szkole myślę, że chciałabym zostać DJ-ką.

3YWo5Lk.gif

A: Chciałbym zapytać, jak zaczęła się Twoja przygoda z Multi Theft Auto?
DN: Dobrze, zatem zacznijmy od początku. Rozmawiałam wtedy z moim kolegą, a zarazem graczem o nicku @DanioQ, który zaproponował mi tę grę. Po zainstalowaniu jej zalogowaliśmy się na jeden z serwerów. Graliśmy tam dużo, lecz po czasie zaczęła dopadać nas nuda, więc @DanioQ zaproponował nam serwer ProjectRPG. Bez chwili zastanowienia zalogowaliśmy się na serwer. Spodobał się on nam pod względem graficznym i nie tylko. W międzyczasie stworzyliśmy również konta na forum. Po pewnym czasie poznałam również gracza o nicku @Somandi, który po czasie stał się moim przyjacielem. To właśnie on zaproponował mi napisanie podania do Radia ProjectFM. Dużym zaskoczeniem był moment, w którym dowiedziałam się, że zostałam przyjęta. Egzamin również zaliczyłam bez problemu i po kilku awansach zostałam Starszą Prezenterką.

A: Wspomniałaś o tym, że chciałabyś zostać DJ-ką. Czy mogłabyś nam opowiedzieć, jak rozpoczęła się Twoja przygoda z muzyką?
DN: Oczywiście! Cieszę się, że ktoś mnie o to pyta. Zawsze lubię odpowiadać na to pytanie. Zaczęło się dosyć logicznie. Od jakiegoś czasu, jeszcze zanim zaczęłam o tym myśleć na poważnie, chodziłam po LIVE'ach muzycznych na YouTube. Po pewnym czasie zaczęło mi się to podobać, więc postanowiłam popytać kilku DJ-ów o to, jaka według nich konsola jest najlepsza na początek. Każdy odpowiadał mi, że FLX4 lub jakiś model firmy Pioneer, ale to, nie powiem, droga firma. Moją pierwszą konsolą była DDJ-200, która była idealna na początek. Każdy chwalił mnie, że jeśli się nauczę, to kupię sobie lepszą konsolę i tak też się stało. Najpierw musiałam nauczyć się na tej mniejszej. Trochę na niej pograłam, zrobiłam kilka LIVE'ów na YouTube, a ludziom zaczęły podobać się moje transmisje. Więc niewiele myśląc, stworzyłam swój nick DJ_Nadia. Z racji tego, że zawsze ładnie się ubierałam, ludzie zaczęli do mnie pisać „Lady”, zmieniłam więc nick z Nadia na Lady i dlatego na YouTube można zobaczyć mnie pod nazwą DJ Lady. Wracając do konsoli, zaczęła mnie nudzić ta mniejsza i myślałam nad kupieniem większej i lepszej. Tak też się stało. Moją drugą konsolą (która do tej pory się nie sprzedała) była DDJ-RB, również firmy Pioneer. Zagrałam na niej większość LIVE'ów. Jakość dźwięku była dzięki temu znacznie lepsza i ludziom podobało się to jeszcze bardziej! To mnie cieszyło i dodawało jeszcze więcej energii do grania na żywo. Po czasie zaczęło to przynosić rezultaty, bo zaczęłam na tym zarabiać – ludzie wpłacali mi pieniądze i dodatkowo z własnej wypłaty zbierałam na jeszcze lepszą konsolę. Niestety już nie firmy Pioneer, bo jak wspomniałam wyżej, jest to naprawdę droga firma. Następny sprzęt, który kupiłam, to Denon MCX8000. Co prawda była to używana konsola, ale kosztowała mnie dużo. I tutaj uwaga, nie zbierałam na nią sama. Pomógł mi w tym mój tata i dalej wspiera mnie w tej pasji. Ja kupiłam samą konsolę (z jego pomocą), a resztę, czyli statywy, kamerkę, mikrofon i tym podobne, kupił już on.

7i0DUAj.gif

A: Super! Jeszcze nigdy nie widziałem osoby, która aż tak interesuje się muzyką. Wróćmy teraz do tematów serwerowych. Zaczęłaś rozgrywkę na początku września zeszłego roku. Co przez ten spędzony czas udało ci się osiągnąć na serwerze?
DN: Oj, powiem szczerze, że miałam już troszkę aut, które sprzedałam, ale chętnie opowiem. Moim pierwszym autem było chyba Super GT, w które włożyłam dużo pieniędzy. Będąc wtedy w radiu, wypłata bywała dodatkiem. Po jakimś czasie zaczęło mi się jednak troszkę nudzić, więc wystawiłam je na sprzedaż. Kupiłam je od takiego gracza jak @krakowskimigacz – fajny ziomeczek, do tej pory utrzymuję z nim kontakt. Moim drugim autem był Jester, również sportowy, a ja bardzo lubię sportowe auta, haha. W niego też trochę zainwestowałam, ale po dłuższym czasie również sprzedałam. Kolejnym autem był Stanier. To auto miałam na chwilę, żeby pojeździć z takim graczem jak @Guzik (kiedyś miał inny nick, ale zostawił samo „Guzik”, ale mniejsza z tym). Miałam później wiele aut, które również sprzedawałam. Będę szczera, szybko nudzą mi się auta po krótkim czasie. Miałam również Alphę i do tej pory żałuję, że ją sprzedałam, bo aktualnie nie mogłam jej odkupić, a była za 210k na droższej giełdzie. Mogłam ją zostawić i tuningować, ale niestety sprzedałam. Miałam też fajnego Feltzera na lampkach i AWD, dodałam mu tylko ECU i gwint i fajnie jeździł, lecz też po czasie go sprzedałam. Jeszcze wcześniej, przed Feltzerem, miałam Banshee, bo bardzo podoba mi się to auto! W ogóle nigdy złego słowa o nim nie powiedziałam, ale musiałam wziąć pożyczkę od @DarXe.mnr. Pożyczka wynosiła 590k, a swoich miałam około 220k, więc brakowało mi właśnie tych 590k. Udało mi się kupić wymarzone auto, ale wiązało się to ze spłacaniem pożyczki, więc nie mogłam go tuningować. Aktualnie mam auto i motor. Pojazd, który posiadam, to Alpha GTO. Co prawda jest inna niż tamta, którą miałam, ale lepsze to niż nic. Motor w mojej kolekcji to PCJ-600, w którym dodałam ECU. Planuję dalej kupować jakieś ciekawe pojazdy.

A: Czy masz plan dołączyć do jakiejś frakcji?
DN: Czy mam? Szczerze, od kilku miesięcy próbuję dostać się do frakcji San Andreas Road Assistance. Dziś była to moja druga lub trzecia próba, ale mnie nie przyjęli i jestem zniesmaczona faktem, że się staram, a i tak nic z tego, heh. Ale to nic, nie będę się poddawać i wciąż będę próbować pisać do tej frakcji, bo naprawdę jest to ciekawa frakcja i są tam fajni ludzie. Ostatnio nie mam szczęścia do tych frakcji, ale mam nadzieję, że przy kolejnej rekrutacji do San Andreas Road Assistance napiszę już ostatni raz podanie i w końcu się dostanę. Wierzę w to i się nie poddam.

DySvC1i.png

A: Czy zmieniłabyś coś na serwerze ProjectRPG?
DN: Myślę, że nie, ale fajnie byłoby, gdyby dodali coś nowego, np. nowy salon samochodowy z fajnymi autkami, bo zawsze o tym marzyłam. W sumie nawet napisałam tak w liście, ale niestety tak się nie stało, haha. Czy zmieniłabym coś? Myślę, że raczej nie. Podoba mi się ten serwer od samego początku, gdy do niego dołączyłam.

A: Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chciałabyś coś przekazać na koniec naszym czytelnikom lub kogoś pozdrowić?
DN: Chciałabym podziękować za ten piękny wywiad i powiedzieć, że mam nadzieję, że w końcu dostanę się do frakcji San Andreas Road Assistance. Natomiast jeśli chodzi o pozdrowienia, to chciałabym pozdrowić szanownych gitów na tym serwerze, a są nimi: @Seszu, @Black_Bear, @FiQs, @shvky, @Somandi oraz cały serwer ProjectRPG! PS Nie bójcie się do mnie pisać, nie jestem taka zła, jak się Wam wydaje.

5V20MaL.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Prasową Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

ckFr7d5.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 15
  • Haha 2
  • WOW! 1

Nie wiedziałem, że jest z tobą wywiad pomimo tego, że zostałem nawet w nim wspomniany ze względu udzielonej pożyczki. Pożyczki, którą żeby spłacić musiałaś sprzedać swój pojazd. Widzę, że też się lubisz rozpisywać, ha ha. Jak na tak młody wiek jesteś naprawdę ciekawą personą i w pewnym stopniu jesteś wyjątkowa na swój sposób - wyróżniasz się spośród innych graczy, biorąc pod uwagę przeróżne kontrowersje na twój temat. Ludzie lubią plotki by mieć się z czego pośmiać, poopowiadać wspólnie, tak już jest. Myślę, że masz duży dystans do siebie, by nie reagować na takie mini zaczepki. Kto za młodu czegoś głupiego nie zrobił? No właśnie. 

Także cytując klasyk z postu który znajduje się wyżej - tak to jest moja szczera reakcja na tą informację, na ten wywiad, pozdrawiam. 

• Super 1
  • Auć 1
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.