Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na K37RAPER (spr.23.03)

wuerha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 85997
Login: wuerha
Nick oskarżonego: @K37RAPER
Powód skargi: Prośba o przedłużenie 
Data zdarzenia: 01.03.2026
Dowody: 
1529342400_K37RAPERpoyczka.thumb.png.84fc2f2ae86f771bb70c25796b9b5fa7.png
Opis sytuacji: Pożyczyłem koledze 360k na okres miesiąca bodajże termin był ustalony do 28.02.2026 niestety kolega nie zdążył zarobić jeszcze takiej kwoty a ja sam ostanio nie spędzam za dużo czasu na serwerze prosimy obydwoje o przedłużenie o kolejny miesiąc pożyczki.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  @K37RAPER

• Haha 1

chce sie obecnie skupic na pracy i na dążeniu do tego na czym mi tak naprawde zalezy granie to tylko rozrywka aby to tak na spokojnie splacic zebym mógł to pogodzić z pracą i życiem to 2 miesiace jakbym mógł to bym grał codziennie i szybko by poszlo ale jak wszyscy dobrze wiemy mamy zycie na codzien niemozna zyc grami 

Edytowane przez K37RAPER
  • Haha 1

6 godzin temu, K37RAPER napisał:

chce sie obecnie skupic na pracy i na dążeniu do tego na czym mi tak naprawde zalezy granie to tylko rozrywka aby to tak na spokojnie splacic zebym mógł to pogodzić z pracą i życiem to 2 miesiace jakbym mógł to bym grał codziennie i szybko by poszlo ale jak wszyscy dobrze wiemy mamy zycie na codzien niemozna zyc grami 

Dodam że ja gram osobiście 2/3 godziny w miesiącu ostatnimi czasy bo praca itp więc 2 miesiące pasują mi normalnie nie potrzebuje chwilowo tych pieniędzy.

• Haha 1

Nie widzę sensu dawania aż tak długiego czasu spłaty gdy tej pory oskarżony nic nie zwrócił z w/w kwoty. Skoro nie masz czasu na grę to na ten moment zostajesz ukarany. Gdy będziesz miał czas na spłatę to napiszesz apelacje, warunkiem odbanowania będzie spłata pożyczki.

Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Edytowane przez copka
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.