Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Aplikacja] [Fabryka Aut] Car Factory

Wujaszek.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam bardzo serdecznie w tym poście chciałbym zaproponować nowy biznes, a mianowicie "Car Factory" czyli inaczej Fabrykę aut.

1042959568_carfactory.jpg.8dffa182e5fe4f6e224e1ff8d1710f0d.jpg

Logo jest aktualnie użyczone z Google Grafika, lecz logo będzie tworzone od podstaw coś na wzór powyższego. 

Tytułem wstępu na czym ma polegać owy Biznes.

A mianowicie Biznes "Car Factory" będzie to biznes, w którym będzie można zamówić auta z wybranym silnikiem, lub auta których aktualnie nie ma w salonie (bo np. los tak chciał że ich nie ma) Cennik aut by był wzięty z cennika z salonów, każdy silnik by kosztował tyle samo co w salonie lecz trzeba by było zapłacić np 1k więcej za kluczyki do tego pojazdu, aby pracownicy mogli również zarabiać. 
Myślę, że biznes by był dobrym pomysłem bo czasem chciało by się kupić jakiś pojazd w salonie a go nie ma więc przyjechało by się do Fabryki.

Na pojazd można by było czekać od 3h do 2 dni zależy od wartości pojazdu oraz od dostępności czy jest w salonie czy go nie ma na tą chwile.

*Pomysły które wymieniłem wyżej to są tylko preordery tego co może być wprowadzone później na serwer (jeśli RCON i opiekun się zgodzi)*

Rangi w biznesie to:

Factory president - Prezes Fabryki
Vice president - Vice Prezes Fabryki
Experienced employee - Doświadczony Pracownik
Senior Worker - Starszy Pracownik
Worker - Pracownik
Academy - Nowy.

System awansów będzie możliwy poprzez dużą aktywność w pracy oraz dużą efektywność pracy.

Podczas pełnienia pracy w fabryce będzie można nawiązywać kontakty z graczami oraz z Administracją, którzy chcą pojazd kupić z fabryki

Można by było również zakupić pojazd zmodyfikowany zależy od wartości pojazdu, oraz silnika pojazdu jaka będzie cena modyfikowanego *wizualnie* pojazdu.

Lokalizacja biznesu poniżej na mapie (Przepraszam za jakość Screena)

631625560_InkedSan_Andreas_28mapa29_LI.jpg.e36e547bc458e4a8d0034478f8f36358.jpg

Pozdrawiam oraz Życzę miłego dnia.
 @Jeste_Z_Polski

Zacznijmy od tego że logo z internetu..

Na prawdę chcesz stworzyć biznes a na sam początek aplikacji wklejasz czyjeś logo (prawa autorskie).

Dalej mogłeś dać jakiekolwiek grafiki np: Skład, Lokalizacja.

Nie ma nigdzie regulaminu tego biznesu.

Zresztą Moim zdaniem coś takiego nie pasuje na ten serwer.

57 minut temu, BartiX. napisał:

Zacznijmy od tego że logo z internetu..

Na prawdę chcesz stworzyć biznes a na sam początek aplikacji wklejasz czyjeś logo (prawa autorskie).

Dalej mogłeś dać jakiekolwiek grafiki np: Skład, Lokalizacja.

Nie ma nigdzie regulaminu tego biznesu.

Zresztą Moim zdaniem coś takiego nie pasuje na ten serwer.

Napisałem że logo coś na wzór powyższego 🙂 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.