Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na skrzynka

WafelTLD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 46704
Login: WafelTLD
Nick oskarżonego: skrzynka
Powód skargi: Notoryczne i CELOWE stawianie pojazdu organizacyjnego na mojej posesji mimo odsyłania go przez SARA wielokrotnie.
Data zdarzenia: 19.01.2026, 20.01.2026, 22.01.2026, 23.01/2026
Dowody: https://imgur.com/a/1z44d07
Opis sytuacji: Dnia 19.01.2026 pierwszy raz ujrzałem, że cudzy pojazd jest w interiorze mojego warsztatu, którego sam tam nie dodałem. Postanowiłem wezwać SARA, uznałem, że jakiś śmieszek chciał sobie zrobić jednorazowy żart. Niestety po tym ile razy to stało się potem, nie jestem w stanie tego uznać jako "żart". Postanowiłem sobie od tamtego momentu na wszelki wypadek zamykać bramę garażu warsztatu. Zwróciłem uwagę graczowi, że to nie jest miejsce od parkowania samochodów. Następnego dnia (czyli 20.01.2026) niestety również pojazd pojawił się na moim warsztacie. Próba zapytania gracza "o co mu chodzi" nie przyniosła niczego. Gracz mi nawet nie odpowiedział czemu to robi - SARA wezwana. Dnia 21.01.2026 pojazdu nie było. Pomyślałem, że może gracz przestał już to robić i będę mieć spokój. Przeliczyłem się, gdyż kolejnego dnia (22.01.2026) gracz skrzynka chcąc mnie sprowokować, sam zainicjował wywołanie mnie do reakcji celowo wysyłając na Discordowym serwerze Projecta ping z określeniem mojego pochodzenia jakoby miało być ukraińskie, przy czym pokazując screen jak jego auto stoi kolejny raz na mojej posesji. No i znowu wzywanie SARA. Dzień 23.01.2026 - Niespodzianka, znowu auto zaparkowane na mojej posesji.

Nie uważam tego wogóle za przypadek, zwłaszcza, gdy gracz świadomie mnie poinformował na discordzie, że auto zostawił.
Gracz ma również to auto dopisane do organizacji (przynajmniej na czas jej pisania), więc też poniekąd szkodzi reputacji swojej organizacji.
Proszę o powagę w rozpatrzeniu sytuacji, gdyż nie jest to ani przypadek, ani też coś rzadkiego. Sytuacja powtarza się mimo prób kontatku, mimo odsyłania pojazdu przez SARA.
Dodam, że już skarga na gracza w podobnej sytuacji była od kogoś innego, lecz dowodów było mniej i częstotliwość również była mniejsza. To również powinno wpłynąć na postrzeganie tej osoby.
Na następny dzień wchodzę na serwer - znów widzę to auto.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

image.thumb.png.4c8e60aea343139dc5aee8fa6287ff8b.png

Edytowane przez WafelTLD
poprawka literówki
  • Super 2
  • Haha 10
  • WOW! 2

Napisano (edytowane)

Same pozycje, częstotliwość oraz stany pojazdu nie świadczą o tym, że mogłoby to być tymczasowe zaparkowanie, przypadkowe wyrzucenie z gry, czy crashe oraz inne wymyślne powody. Warsztat ma bardzo obszerny parking i jakby ktoś chciał zaparkować w normalny sposób to z powodzeniem dałoby się to zrobić. Nic nie mam do tymczasowego, bezpiecznego i estetycznego zaparkowania. Ale jeśli gracz ma swoją organizację, ten pojazd również jest dopisany do organizacji i nie jest on parkowany zgodnie z tym na co parking pozwala, nie jestem w stanie się zgodzić na jakikolwiek przypadek, czy niecelowe działania.

Edytowane przez WafelTLD

Witam kolejnego szanownego kolegę, zaczniemy od wybrakowanego materiału dowodowego w skardze gdyż żaden z twoich dowodów przedstawionych nie zawiera ostatniego kierowcy, jednak domyślam się że i to w twojej wielkiej teczce na mnie się znajdzie i okaże się jednak że pojazd zaparkowany na dachu nie był moją sprawką, dlaczego więc został on uwzględniony w twoim materiale dowodowym?  Screenshot z bazy pojazdów zawiera jedynie godzinę wykonania SS'a z pominięciem dnia, co również nie świadczy o mojej winie patrząc na sam materiał. Tłumaczenie tobie że od zabierania pojazdów na posesjach prywatnych jest frakcja SARA pozwolę sobie pominąć ponieważ widać że była ona wzywana do tychże pojazdów. Dodatkowo twoje screenshoty zawierające większą ilość pojazdów które pojawiły się w skardze są absurdalne oraz nic nie wnoszące, jakbyś nie zauważył administrator shvky podał ci ostatnich kierowców tych pojazdów, dlaczego w takim razie chcesz zrzucić jakkolwiek winę na mnie za te pojazdy? Jeśli posiadasz jakieś żale do tych graczy od tego jest dział skarg a nie dorzucanie dowodów na nich w skardze na mnie.

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.