Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - ropadek

Domanu.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Domanu
Nick pracownika: ropadek
Powód: Uprzejmość, wysoki poziom kultury, umiejętność dojechania na konkretnie wskazane miejsce, a nie tylko dzielnice.
Dowody: https://imgur.com/a/RDisQ8o
Opis sytuacji: Jeżdżąc sobie PCJ niestety z niej spadłem i umarłem, zrespiło mnie na FC więc wezwałem taksówkę, moje zgłoszenie przyjął pracownik ropadek, po przyjęciu zgłoszenia napisał na pm, że jedzie, po dojechaniu na miejsce dałem mu przybliżoną lokalizację mojego motoru, taksówkarz bez zastanowienia ruszył w drogę i dowiózł mnie we wskazane miejsce. Podczas kursu taksówkarz wykazał się znajomością dzielnic, dojechał na miejsce bez uszkodzenia pojazdu oraz nie zabrakło z Jego strony także wysokiej kultury osobistej, zapytał czy chciałbym posłuchać jakiegoś radia oraz rozpoczął, ze mną konwersację pytając czy nie wchodzę na służbę. Pracownik na medal.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.