Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RiKi

StunterHere

Rekomendowane odpowiedzi

Login: StunterHere
Nick oskarżonego: @RiKi
Powód skargi: Wytepanie Radiolki z DM'a
Data zdarzenia: Dzisiaj około godziny 21
Dowody: 

Opis sytuacji: No to tak, jak widac na nagraniu kolega RiKi Wyteapł radiolkę z strefy DM poza strefe DM, byłem obok więc postanowiłem zareagować, administracja graczu auta nie wytepuje z DM'a wiec radiolki tym bardziej nie powinna. Tyle odemnie.

Przyznaję się. Wytepałem radiolkę, ponieważ na kanale taktycznym był chaos. Usłyszałem od Cadeta, że twoi znajomi przepychają pojazd (co byłoby widać jakbyś pokazał całe nagranie a nie urywek) i bez większego zastanowienia wziąłem pojazd, gdyż nie zauważyłem, że znajduje się on na strefie DM.

1 godzinę temu, StunterHere napisał:

administracja graczu auta nie wytepuje z DM'a wiec radiolki tym bardziej nie powinna

Nie raz wasze pojazdy były wręcz ratowane przez osoby z administracji, lecz zostawmy ten temat.

Dodatkowo chciałbym nadmienić, że łamiesz regulamin działu:
§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Nie zostałem nigdzie poinformowany o skardze.

8 godzin temu, RiKi napisał:

Dodatkowo chciałbym nadmienić, że łamiesz regulamin działu:
§ 4 Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Wiem ze cie nie poinfomowalem, lecz gdy pisalem skarge akurat wyszedleś z serwera, chcialem napisać na forum lecz pomyślałem ze sam ping wystarczy.

7 godzin temu, RiKi napisał:

Załączam tutaj nagranie co działo się przed sytuacją ukazaną wyżej.

Karę przyjmuję i czekam na decyzję ARCON.

Jeśli radiolka nie miała ręcznego to nie nasz problem tylko problem kierowcy który nie dał ręcznego

1 godzinę temu, StunterHere napisał:

Jeśli radiolka nie miała ręcznego to nie nasz problem tylko problem kierowcy który nie dał ręcznego

Zgadzam się oczywiście.

Popełniłem błąd, do którego się przyznaję i uważam, że nie ma co więcej pisać @StunterHere.

Pozostawmy skargę dla ARCON i poczekajmy na ich decyzję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.