Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nie działa Xbox game Bar ( do nagrywania wstecz itp )

RysieK.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem gdy odpalam Xbox game bar (ss) i przechodzę do ujęcia to mam pustke, a gdy wracam do Xbox game Bar to nagle jest wyłączone, wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić?

5 godzin temu, burgundy napisał:

Hej, zobacz czy czasem Twój folder z klipami nie jest pełny. Po przekroczeniu x plików klipy się wyłączają i nie da się zapisać dlatego ważnym jest stałe usuwanie klipów 😉

folder jest pusty odpaldam xbox game bar i przchodze do ujecia pustka ide do xbox game bar i nagle wyłączone. ( samo mi sie wyłącza )

1 godzinę temu, StunterHere napisał:

Miałem podobnie, jeżeli MTA masz na FullScreen'ie to występuje bład taki jak czarny ekran lub nie zapisujące się ujęcia, Zmieniłem MTA na inną rozdzielczość >> ((Mniejsze okno)) i zadziałało więc moze zadziała ;o

Nie o to chodzi... gdy odpalam Xbox game bar i przechodze do ujęcią to tam nic nie ma do ustawienia a zawsze coś tam jest

Dnia 24.02.2021 o 15:21, RysieKK napisał:

Witam mam problem gdy odpalam Xbox game bar (ss) i przechodzę do ujęcia to mam pustke, a gdy wracam do Xbox game Bar to nagle jest wyłączone, wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić?

Też miałem ten problem i do dnia dzisiejszego nie znalazłem rozwiązania , pobrałem nvidia geforce experience i według mnie jest o wiele lepszy niż Xbox game bar.

Jako, że problem nie dotyczy stricte spraw serwerowych, temat zamykam.

Mimo wszystko do nagrywania powtórek mogę polecić GeForce Experience (dla kart Nvidia) lub AMD Radeon Software (dla kart AMD). Ewentualnie bardziej zaawansowane narzędzie - OBS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.