Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Sylwester na ProjectRPG

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kYyS3LF.png

zFnyUPg.png

Dzień dobry, drodzy czytelnicy! Z tej strony Publicysta @v.vacat z Redakcji Prasowej Project News. Na samym początku chciałbym Was bardzo serdecznie powitać w Nowym Roku 2026! Z tego miejsca, w imieniu całej redakcji, chciałbym złożyć serdeczne życzenia noworoczne wszystkim naszym czytelnikom! Liczymy na to, że nadal będziecie nas wspierać swoją aktywnością pod naszymi postami. Echa fajerwerków i szał sylwestrowej nocy dawno już ucichły, lecz w naszej pamięci to wydarzenie dalej jest żywe! Wraz z moją dziennikarską ekipą, składającą się ze Starszego Dziennikarza @Nitzur oraz Reporterów @Perka i @Szender, przygotowaliśmy dla Was krótką fotorelację z sylwestrowej nocy na ProjectRPG i wszelkich atrakcji, które zostały dla nas przygotowane na tę szaloną noc! Serdecznie zachęcamy Was, drodzy czytelnicy, do zapoznania się z lekturą!

hOH5c3I.png

PA0Cack.png

W dniu 31 grudnia 2025 roku na ProjectRPG z okazji Sylwestra czekało na graczy wiele atrakcji! Tuż przed nocą sylwestrową Administracja RCON ogłosiła plan zabaw, które czekały na graczy w tym dniu. Jednym z wydarzeń był zlot pojazdów, który miał miejsce na parkingu G1 w Las Venturas, a organizatorem całego wydarzenia był @Kacp3r. Najlepszą częścią zlotu była oczywiście obecność graczy rywalizujących o wygraną w różnych kategoriach! Poniżej przedstawiam Wam podsumowanie zlotu prezentujące wygranych całego wydarzenia. Autorem podsumowań jest organizator imprezy, @Kacp3r. Serdecznie gratulujemy graczom, którym udało się stanąć na podium!

[ Najładniejszy pojazd zlotu ]

@reezen.fg | Majestic | VUID 56341 | 5,000$

@Domi | Speedvan Hi-Top STX | VUID 58331 | 3,000$

@EXENON | Jester WNG | VUID 33223 | 2,000$

[ Pojazd o najniższym VUID ]

@surfus_1370 | Elegy | VUID 89 | 5,000$

@mat17 | Tahoma Classic | VUID 2796 | 3,000$

@Mizshift | Cheetah LBWK | VUID 12464 | 2,000$

[ Pojazd o najwyższym VUID ]

@Domi | Speedvan Hi-Top STX | VUID 58331 | 5,000$

@Kolec | Celsion MBS Aero I | VUID 58213 | 3,000$

@Pablo69 | Buffalo HellCat | VUID 57333 | 2,000$

[ Wybór publiczności ]

@Domi | Speedvan Hi-Top STX | VUID 58331 | 5,000$

@E36 | Stanier Marauder Aero | VUID 55466 | 3,000$

@Patryk9030 | Comet GT Aero III | VUID 52861 | 2,000$

[ Samochód Sylwestrowej Nocy ]

@Sebus2024 | Elegy | VUID 53264 | 5,000$

@Wejperson.fg | Hermes Custom | VUID 56339 | 3,000$

@Adiq_ziom | Sultan SB-1 | VUID 44864 | 2,000$

oseArJ7.gif

Drugim wydarzeniem, które zostało zaplanowane na sylwestrową noc, była specjalna audycja przeprowadzona w serwerowym radiu ProjectFM przez dwóch znakomitych prezenterów: @LEGENDA. oraz @Rafix*_Official.. Prezenterzy zabawiali swoich słuchaczy na imprezowej scenie w Los Santos! Warto również wspomnieć o tym, że najwytrwalsi imprezowicze, którzy w czasie audycji byli na zabawie w Los Santos, otrzymali unikatową odznakę na forum, potwierdzającą fakt, że bawili się do północy i przywitali Nowy Rok na ProjectRPG! Poniżej przedstawiam grafikę odznaki, która była możliwa do zdobycia podczas tej nocy:

vNERaOC.png

Autor grafiki: @Volenir

XGwBbve.png

Zapraszamy Was na pierwszą rozmowę w tym artykule! Pierwszym gościem, którego chcielibyśmy Wam przedstawić, jest @Enoxi – uczestnik zlotu na G1.

P: @Perka | E: @Enoxi

P: Witam, z tej strony Reporterka @Perka z Redakcji Prasowej Project News. Dostrzegłam Cię podczas sylwestrowego zlotu na parkingu G1 w Las Venturas. Czy chciałbyś powiedzieć czytelnikom, dlaczego ten wieczór spędziłeś na zlocie?
E: Siemka! Tego wieczoru pojechałem na zlot, ponieważ była to dla mnie pierwsza okazja, żeby zobaczyć zlot zorganizowany przez administrację, a nie organizację czy zwykłego gracza. W porównaniu z innymi graczami jestem na serwerze dość krótko, więc wiele rzeczy, które inni już znają, jest dla mnie czymś nowym.

P: Świetnie, że miałeś okazję uczestniczyć w takiej imprezie! Co Ci się podobało najbardziej podczas tego wydarzenia?
E: Na zlocie najbardziej podobała mi się wystawa aut frakcyjnych. Rzadko jest okazja, żeby zobaczyć, czym dysponują nasi funkcjonariusze czy medycy w pełnej okazałości. Przy okazji dowiedziałem się, że frakcja SAPD ma "tajniackie" auta, więc wiem, że trzeba uważniej spoglądać w lusterka. Oczywiście, bardzo podobał mi się też konkurs na wybór top trzech aut i podzielenie tego na kilka kategorii. Dzięki temu więcej osób miało szansę na podium i docenienie, nawet jeśli ich auto nie było najdroższym wyborem z salonu.

zFZ8CB8.png

P: Jak oceniasz przebieg zlotu sylwestrowego? Czy było to dla Ciebie wystarczające, a może czujesz jakiś niedosyt?
E: Ogólnie zlot był naprawdę przyjemnym doświadczeniem, przede wszystkim fajną okazją do spotkania innych graczy i porozmawiania z ludźmi, których często mija się gdzieś na drodze czy w pracy. Nie mogę jednak powiedzieć, że jestem w pełni usatysfakcjonowany, ponieważ brakowało mi pokazu lotniczego Sky Falcons. Widać było, jak lotnicy kręcili się w okolicy G1, przez chwilę nawet jeden z samolotów wylądował na dachu pobliskiego budynku i myślę, że pełnoprawny pokaz mógłby zrobić bardzo duże wrażenie.

P: Przechodząc do tematu samego Nowego Roku, masz jakieś postanowienia noworoczne?
E: Oczywiście, że tak. Serwerowo mam zamiar nabijać godzinki w pracach i uzbierać na Infernusa. Prywatnie mam najbardziej oklepane postanowienie, czyli zwiększenie aktywności fizycznej, na przykład regularne ćwiczenia i zdobycie Korony Gór Polski. Czy się uda, okaże się po czasie, ale myślę, że nie skończę jak ludzie, ostro idący pierwszego stycznia po karnet na siłownię. 

P: Życzę wytrwałości w realizacji postanowień noworocznych! Dziękuję za udzielenie odpowiedzi na moje pytania. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić lub złożyć życzenia z okazji Nowego Roku?
E: Pewnie! Pozdrawiam całą organizację Immortal Dynasty i życzę, żeby renta regularnie wpływała na konto, parking na bazie przestał mieścić wszystkie auta organizacyjne, a SAPD nie wystawiało mandatów za brak przeglądu.

XGwBbve.png

Następnym gościem, którego poprosiliśmy o rozmowę, był @Rafix*_Official. - prowadzący sylwestrową audycję dla naszych serwerowych graczy.

N: @Nitzur | R: @Rafix*_Official.

N: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz @Nitzur z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
R: Witam, witam! Z tej strony Starszy Prezenter @Rafix*_Official. z serwerowego radia ProjectFM. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania!

N: Jak się bawiłeś na tej imprezie?
R: Na tej imprezie bawiłem się świetnie! Mogłem pokazać się od strony prezentera, który rozkręca całą imprezę sylwestrową i mam nadzieję, że spodobała się ona naszym graczom.

yNU6Wo8.png

N: Uważasz, że zainteresowanie tą imprezą było małe, czy raczej spore?
R: Uważam, że zainteresowanie imprezą sylwestrową, patrząc na okoliczności, było spore, co mnie cieszyło i pozwalało czerpać radość z prowadzenia audycji.

N: Jakie uczucia towarzyszyły Ci podczas prowadzenia tej imprezy?
R: Podczas prowadzenia tej audycji nie schodził uśmiech z mojej twarzy. Czułem się doskonale pośród wszystkich, którzy wspólnie się bawili i świętowali, witając Nowy Rok. Cieszyłem się, że gracze aktywnie uczestniczyli w konkursach, które wspólnie z zarządem zorganizowaliśmy. Jednym słowem, cudownie.

N: To by było na tyle. Dziękuję Ci bardzo za wywiad! Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
R: Bardzo się cieszę, że mogłem odpowiedzieć na Twoje pytania! Chciałbym pozdrowić @Kjer0 oraz @LastoAkaRudy i podziękować im za możliwość zagrania audycji sylwestrowej!

XGwBbve.png

Ostatnim gościem naszej sekcji z wywiadami został @mat17  uczestnik zlotu na G1.

S: @Szender | m: @mat17

S: Witam, z tej strony Reporter @Szender z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś ze mną chwilę porozmawiać i opowiedzieć mi o tym, jak spędziłeś Sylwestra na ProjectRPG?
m: Cześć! Jasne, chętnie Ci odpowiem na pytania.

S: Jak oceniasz przebieg imprezy sylwestrowej zorganizowanej na serwerze?
m: Oceniam atmosferę jako dobrą. Bawiłem się świetnie. Było dużo eventów i interakcji z graczami.

S: Dlaczego wybrałeś taką formę spędzania czasu w ten dzień?
m: Wybrałem taką formę spędzania czasu dlatego, że nie miałem za bardzo planów w życiu realnym, a dawno nie widziałem, żeby ktoś organizował taką imprezę. Właśnie dlatego też skusiłem się, żeby podjechać i sprawdzić, co się dzieje.

S: Co najbardziej podobało Ci się podczas trwania wydarzenia?
m: Najbardziej podobało mi się G1 oraz ocenianie pojazdów w różnych kategoriach. Przypomniały mi się stare czasy.

S: Jak oceniasz poziom atrakcji przygotowanych przez organizatorów?
m: Poziom atrakcji był wysoki. Eventy, audycja, a także G1 były dobrze zorganizowane i można było posłuchać przyjemnej muzyki i popisać z innymi graczami.

S: Czy masz jakieś postanowienia noworoczne?
m: Nie mam żadnych postanowień noworocznych.

S: To było ostatnie pytanie, które miałem przygotowane dla Ciebie. Dziękuję Ci bardzo za rozmowę!
m: Również dziękuję za zaproszenie do rozmowy i pozdrawiam Cię serdecznie!

iZBhlZz.png

ZLOT NA G1:

RLVQUH2.gif

RV2mH6s.gif

ZABAWA NA SCENIE W LOS SANTOS:

CRWwxBy.gif

kTHfrwk.gif

KsDF6Sj.png

Drodzy czytelnicy, bardzo Wam dziękujemy, że zapoznaliście się z naszym artykułem do samego końca! Mamy nadzieję, że Wasze sylwestrowe wieczory były obfite w świetną zabawę, okraszoną smacznymi napojami i super muzyką Waszych ulubionych wykonawców! Jeszcze raz chciałbym Wam wszystkim życzyć wszystkiego, co najlepsze w nadchodzącym roku 2026! Zapraszamy Was do zapoznania się z innymi treściami tworzonymi przez ekipę z Redakcji Project News. Do następnego!

53k6Wl8.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

4tnw6Rp.pngHEfJ3Mc.pngItx2ZwP.pngir3xFLx.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez v.vacat
  • Super 15

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.