Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z wejściem na serwer

jaspertv
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam problem z wejściem na serwer. Polega on na tym, że nie mogą załadować mi sie modele. Po odczekaniu około 1h nic nie ruszyło i ciągle pisze "Pobieranie modeli: 0/1458". Ponowne zainstalowanie MTA nie przyniosło żadnych popraw. Już sam nie wiem co może być przyczyną, pozdrawiam.

Spróbuj kilku z tych opcji:

• Zainstaluj wersję nightly
  • Przeinstaluj gta sa
  • Poszukaj inną wersje gta sa
  • Jeżeli masz inny dysk w kompie/laptopie zainstaluj gta sa i mta na innym 
  • Sprawdź czy nie masz problemu z pc(śmieszne ale czasami tak jest raz miałem taki problem, że nie wczytywały mi się modele  0/1458 przy obciążeniu mocnym. Za dużo po otwieranych pierduł)

W dniu 9.01.2026 o 01:10, Perfekcjonista napisał:

Ktoś z tego grona wie jak to naprawić bo by sie coś poszponcilo ns a nie da sie 

Ty dalej też masz ten błąd?

Pomagałem przez współdzielenie ekranu Perfekcjoniście, pobieraliśmy pliki od nowa (wszystkie), reinstall gta oraz mta, no wszystkiego dosłownie..  - nie mam pojęcia czemu tak się dzieje. Usunięcie folderu models powodowało wejście na serwer, załadowało się ale znowu te 1450 nieszczęsne i mapy się nie załadowały, bo po wejściu sam widziałem co się tam działo.
Za każdym razem, po każdej reinstalacji nie ładowało wszystkich obiektów, czyli to jakby wina softu, coś jest zle z komputerem, no bo co innego.

Ja miałem ten bląd, ale u mnie to pomógł restart MTA i wszystko śmigało, skoro @jaspertv ma podobny problem jak @Perfekcjonista to trzeba znaleźć cechy wspólne problemu. Może parametry windowsa, może jaki jest dysk, talerzowy czy ssd (no tutaj to już naprawdę szczyt wyobraźni, ale no cóż.. gdzieś gdzie znaleźć błąd)

Edytowane przez DarXe

@Perfekcjonista tak, później miałeś usunąć gta ze steama i usunąć to z partycji D, następnie zainstalować w ten sposób co instalowaliśmy tylko że na dysku C i mta również zainstalować od nowa z pełną instalacją - chyba tego nie robiłeś cnie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.