Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na MrBeast - Oskarżony przez PaToReQ

Terrorysta.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @MrBeast
Data zdarzenia:
Dziś 00:30 ( okolice tej godziny )
Opis zdarzenia:  Witam, gracz @InspektorStilker jechał cheetahem ( ID 50437 ) przez DM, dostał on po oponach, silnik został uszkodzony z powodu M4 i wzderzenia się w obiekt na strefie DM, pojazd miał krytyka, gracz wysiadł z pojazdu przed tym zaciągając ręczny i biegł po naprawkę na stację Idlewood, więc ja wykorzystując sytuacje zblokowałem mu cheetaha pojazdami takimi jak box i moonbeam, by gracz nie miał możliwości wejścia do fury w przeciągu 3 godzin. Nagle widzę lawetę w której siedzi pracownik @MrBeast, po czym zostaje zabity przez bota, na spawnie napisałem do laweciarza na pm by nawet nie próbował pomagać w wyciągnięciu cheetaha, bo to wiąże się z konsekwencjami, oraz znieważeniem regulaminu serwera, jak i frakcji SARA. Po czym dostałem odpowiedź w której @MrBeast zapewniał mnie, że wie co robi i abym się nie przejmował. Po czym wracam, widzę że cheetaha nie ma, teraz robiąc screenshota zauważyłem że mój boxville ( ID 31890 ) został przesunięty bardziej do moonbeama i tu już pewna teoria jest. Gracz z SARA wyciągnął boxa pierw obok cheetaha itp, spuścił ręczny cheetahowi na szybko by go przenieść poza DM, następnie wziął boxa mojego odłożył obok moonbeama, chciał bym aby osoba sprawdzająca tą skargę też to sprawdziła. Ta skarga ma na celu dać do zrozumienia graczą by omijali strefę DM, a administracja lub frakcje nie pomagali graczą w takich sprawach bo to jest naginanie regulaminów, faworyzacja, oraz takie krzywe akcje widać. Nie fajnie się zachował pracownik, bo oszukał mnie oraz zarząd frakcji, nagiął regulamin SARA, oraz ten drugi który mówi że pojazd na strefie DM musi stać +3h by go przenieść poza DM. No i oczywiście przez taki incydent musiałem stracić swój cenny czas, parę osób postronnych jak i osoba sprawdzająca skargę, gdybym zaś nie widział nicku laweciarza, sprawa była by bardziej utrudniona dla administracji i uważam że takie sytuacje powinny być traktowane surowo. 
Dowody: https://imgur.com/pyl0GIk,https://imgur.com/loqbgaD (boxa nie będę ruszał aż do momentu wyjaśnienia sprawy), https://imgur.com/qmBGuwo, 50437 ID cheetaha, https://imgur.com/ndjdXA7 (ID i info Moonbeama który został użyty do zblokowania cheetaha)

Ode mnie to tyle, pozdrawiam najlepszą frakcje serwera - SARA elo

• Super 8
  • Haha 10
  • WOW! 5

Witam, Pracownik MrBeast z S.A Road Asisstance się kłania. Chciałbym odnieść się do kilku zarzutów skierowanych w moją stronę:
Po pierwsze - gracz @InspektorStilker napisał zgłoszenie pod /112, w którym prosił o pomoc, więc pojechałem sprawdzić co dokładnie się stało.
Po drugie - nie ma mowy o żadnym przesuwaniu aut stojących pod DM, @InspektorStilker prosił jedynie o zdjęcie ręcznego w pojeździe, ponieważ był przyblokowany przez inne pojazdy. Historia z przestawianiem aut wydaje mi się być zbyt podkoloryzowana w tej kwestii.
Po trzecie - dostałem od ciebie w prywatnych wiadomościach pm-ki, które zastraszały mnie, cytuję:

[2025-12-27 00:26:24] [Output] : << [88] PaToReQ: problemów nie potrzebnych nie chcemy, prawda?
[2025-12-27 00:26:34] [Output] : >> [88] PaToReQ: spokojnie, nie brałem nic
[2025-12-27 00:26:40] [Output] : << [88] PaToReQ: no i gitara
[2025-12-27 00:26:50] [Output] : >> [88] PaToReQ: wiec na chillu
[2025-12-27 00:32:29] [Output] : << [88] PaToReQ: nie spuszczales cheetaha z recznego?
[2025-12-27 00:32:39] [Output] : >> [88] PaToReQ: ale o co chodzi
[2025-12-27 00:32:49] [Output] : << [88] PaToReQ: bo jakims cudem inspektor odzyskał cheetaha i osoba ktora mu pomogła moze miec lipe
[2025-12-27 00:33:15] [Output] : << [88] PaToReQ: jesli ty cos robiles w tej sprawie to tera sie przyznaj i nikomu tego nie zgłosze

Po czwarte - nie ma możliwości by przestawić samochody, nie mamy uprawnień by przenosić pojazdy w inne miejsca, więc argument o przestawieniu samochodów wydaje się mocno podkręcony dla całej narracji w tekście.
Po piąte - przedstawione nagrania nie ukazują niczego, co mogłoby przedstawić ww. sytuację. Cheetah który stał na miejscu z zaciągniętym ręcznym na nagraniu leciał w powietrzu, więc nagranie jest zrobione wcześniej, dodatkowo nie było wokół niego żadnych samochodów (boxville, moonbeam), którymi później został on przyblokowany. Nagrania na filmie zostały zrobione o godzinie 00:04, zaś nasza rozmowa i sytuacja odbyła się jak widać w logach powyżej 23 minuty później.
Dziękuję, jak na razie ode mnie to wszystko.

• Super 13
  • Haha 1

Na początku odniosę się do kwestii rzekomego "zastraszania", napisałem ci informacje, byś nie ruszał pojazdów które znajdują się na DM, by uniknąć tej skargi, dodatkowo dodam - nie raz sytuacje na DM były takie, gdzie saryjczyk działał w kwestii wyciągania fur które były w strefie biorąc je na lawete itd. z tego faktu że nie wiedzieli że to jest zabronione, mogłeś to odebrać w ten sposób ponieważ założyłem też że chcesz pomóc koledze z twojej dobrej woli a ja już po części oceniłem sytuacje gdy podjechałeś, stałeś obok DM i prawdopodobnie pisałeś z stilkerem na PM. Kolejna sprawa, stillker prosił cię o zdjęcie ręcznego więc zapewne zdjąłeś ręczny by on mógł sobie wyciągnąć fure z DM. Gdy zadałem ci pytanie czy zdjąłeś ręczny w cheetahu to mogłeś odrazu odpowiedzieć na pytanie i wyjaśnić jak było, ja bym się dowiedział czy to jest zabronione czy nie, a skargi raczej bym nie dał. A jeśli chodzi o to, że nie możecie przenosić pojazdów, to to działa tak - bierzesz pojazd na lawetę, zrzucasz z lawety w inne miejsce (jesli pojazd miał ręczny przed daniem go na lawete), takim sposobem mógł byś mojego boxa odstawić na miejsce obok moonbeama. Dlatego tutaj liczę na przyjrzenie się czy pracownik nie ruszał tego boxvilla. No i w zasadzie podsumowując, mam pytanie, Zarząd i wyższe rangi nie mówili ci na akademii o tym, że pojazdów z strefy DM się nie tyka? Sam dobrze wiesz, co jest 5, zarząd też okłamałeś mówiąc że pojazdy stały przed DM. 
Nagranie ma na celu pokazać, że cheetah miał rozwalony silnik, leżał na strefie DM dokładnie w tym miejscu gdzie zrobiłem SSa boxa jak i moonbeama, potem stillker odrazu biegł po naprawkę ja przyblokowałem mu furę i tak to wyglądało, przyjechałeś ty ja padłem od botów wracam cheetaha nie ma, dostaje informacje że ty coś działałeś w tej sprawie, temat prosty - ściągnąłeś ręczny, nie wspomniałeś o tym gdy ci pisałem:
[2025-12-27 00:32:29] [Output] : << [88] PaToReQ: nie spuszczales cheetaha z recznego?
[2025-12-27 00:32:39] [Output] : >> [88] PaToReQ: ale o co chodzi
Bo sam wiesz, że tak nie możesz robić, właśnie dlatego że SARA nie może ingerować w to co dzieje się na DM. + okłamałeś zarząd że fury były poza DM. 

Dałem nagranie, informacje o pojazdach które zablokowały fure stillkera są właśnie po to, by administracja sprawdziła czy też nie ruszałeś któryś z tych pojazdów, dodatkowo można sprawdzić godzinę kiedy wsiadałem do pojazdów by uniknąć tego że przedstawiam zmyślone rzeczy, próbuje na siłę pisać skargę, itp. Myśle że wiesz o co mi chodzi. 
No i widzisz, [2025-12-27 00:26:24] [Output] : << [88] PaToReQ: problemów nie potrzebnych nie chcemy, prawda?  
To zdanie traktujesz jako zastraszanie ale jednak się sprawdziły, problem jest, ode mnie to tyle elo

• Super 5
  • Haha 8
  • WOW! 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Czytając tą skargę, jesteśmy w stanie zobaczyć na dowodach czynniki, które nie są w stanie stwierdzić winy naszego pracownika. Nie jesteśmy nawet w stanie stwiedzić, czy ten cheetah po dachowaniu, dalej znajdował się na tej strefie. Jedyne co widzę, to jak stał Boxville oraz Moonbeam, co jest dla mnie żadnym dowodem, nawet z listą ostatnich kierowców, ponieważ nie ma drugiego ss'a wraz z inną pozycją pojazdów. Jeżeli uważasz, że jednak z twoimi pojazdami wchodził pracownik w interakcję, to napisz na forum w dziale pomocy temat, aby Adm. RCON Ci tą sprawę sprawdziła, a potem potencjalnie po sprawdzeniu - ponów oskarżenia. Skargę odrzucam, przez brak wystarczających dowodów.

Edytowane przez CeglaXD
  • Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.