Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Temat wątku: Skarga na Acerek82 - oskarżony przez Gabro

Gabro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Acerek82
Data zdarzenia: 12.09.2025r
Opis zdarzenia: Dokładnie nie pamiętam gdzie motorek stal, lecz wydaje mi się że stał na spawnie SF i nie przekraczał żadnej lini, stał sam na jednym miejscu parkingowym. Chciałbym zobaczyć zdjecie za co dokladnie zostal zabrany (wiem że 250$ to smieszne kwoty, lecz umre z ciekawosci co źle zrobiłem).
Dowody: https://imgur.com/a/fLzeh8f

• Super 2
  • Haha 1

688518684_GrandTheftAutoSanAndreasScreenshot2025_12.09-13_31_19_94.thumb.png.7c20509beba8d1ad55825007f26b879b.pngWitam z tej strony Młodszy Operator Acerek82 z SA Road Assistance twój pojazd (motor) stał zaparkowany na jednym miejscu z samochodem co jest zabronione z zasadami KRD.

§4.1.2 Zezwala się na parkowanie dwóch jednośladów na jednym stanowisku parkingowym.

§4.1 Kierujący ma prawo zatrzymać pojazd tylko w miejscu, gdzie będzie dostatecznie widoczny dla innych kierujących i nie spowoduje on utrudniania w żaden sposób.

Twój motor blokował wyjazd innego pojazdu który też był zaparkowany nieprawidłowo, dodatkowo na jednym miejscu parkingowym może stać 1 samochód lub 2 jednoślady zgodnie z KRD.

Ja uważam że pojazd został odholowany poprawnie, czekam na wypowiedź zarządu. Poniżej zostawiam dowód jak twój pojazd był zaparkowany.1716937275_GrandTheftAutoSanAndreasScreenshot2025_12.09-12_00_51_47.thumb.png.8b429c129dc8cba2dd0cc09305971559.png

Edytowane przez Acerek82
dodatkowy ss
  • Haha 4

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Na przedstawionych dowodach, możemy zobaczyć, że Twój pojazd stał dłużej niż pojazd Elegy, tym samym pracownik odholował pojazd nieprawidłowo. @Acerek82 holując pojazdy znajdujące się w takiej sytuacji, należy sprawdzić oba i tym samym zrobić ss'y obu pojazdów w jednakowym czasie, a nie po upływie 90 minut. Proszę Ciebie o zwrot gotówki dla gracza @Gabro (UID: 88259) oraz podesłanie tutaj dowodu wpłaty.

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.